skip to content
Yeremy: “Veig a l’equip amb confiança”
Yeremy: “Veig a l’equip amb confiança”

El canari ha ressaltat la importància del partit contra l’Athletic Club

El futbolista del Villarreal CF, Yeremy Pino, ha comparegut davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza per a parlar de la situació de l’equip i analitzar el partit contra l’Athletic Club, que es disputarà el dissabte, a partir de les 18.30 hores, en l’Estadio de la Cerámica:

Aquestes han sigut les declaracions més destacades de l’atacant canari:

L’aturada ha vingut bé a l’equip

“Hem jugat molts partits seguits i ens ha assegut bé desconnectar per a tornar amb les piles carregades per a la recta final de la competició. Veig a l’equip amb confiança, així s’ha vist en els últims partits. Anem tots a l’una”.

Situació personal

“Em trobe bé físicament i estic amb moltíssima confiança. Soc un jugador que sempre tracta de buidar-se en cada entrenament i en cada partit per a saber que he fet el treball bé”.

Yeremy Pino, centenari amb el Villarreal

“Quan em vaig assabentar que portava 100 partits amb el club no me’l creia. Se’t posen els pèls de punta. Per a mi és una recompensa molt gran i estic molt orgullós”.

El partit contra l’Athletic Club, crucial

“És un partit molt important per a nosaltres. Hem d’anar a guanyar cada partit per a poder complir els objectius que ens marquem. Al final guanyar és el que importa i depén de nosaltres mateixos, que és el més important”.

Pots tornar a veure la roda de premsa de Yeremy Pino al complet en el següent vídeo:

Compartir.