Placeholder canvas
Viu la festa de la tornada a La Cerámica
Viu la festa de la tornada a La Cerámica

Es recomana als aficionats arribar amb antelació per a viure una prèvia inoblidable en l’enfrontament davant el Valencia CF (dissabte, 16.15h)

Tornem a la nostra casa, groguets! El remodelat Estadi de la Ceràmica albergarà aquest dissabte 31 de desembre (16.15 hores) el derbi entre el Villarreal i el Valencia, motiu de festa per a tots els aficionats groguets a causa de la volta al nostre feu. Així doncs, la prèvia del derbi serà una autèntica festa en les graderies.

Així serà la prèvia del derbi en La Ceràmica:

  • A través de la nova megafonia, sonarà música representativa de les prèvies de temporades anteriors en La Ceràmica perquè en les graderies es recorden les grans gestes de l’equip mitjançant cançons que es van convertir especials per a l’afició grogueta.
  • Els millors vídeos d’aquest 2022 que estem a punt d’acomiadar podran veure’s en els nous i espectaculars videomarcadores de 21×7 metres, com a informació promocional relacionada amb el centenari del club o els millors gols de l’any.
  • La Cantera Grogueta serà protagonista amb l’entrada de més d’un centenar de jugadors que onejaran banderes sobre la gespa mentre els aficionats mostren les seues bufandes.
  • Sonarà l’himne original del club quan els jugadors es retiren al túnel de vestuaris després del calfament i es cantarà des de les graderies a viva veu.
  • Compte arrere de 10 segons de tots els groguets que es mostrarà en el videomarcador abans que isquen els jugadors al terreny de joc.
  • Eixida dels jugadors al terreny de joc mentre sona l’himne del centenari del Villarreal, compost per Nacho Cano i entonat pel públic de La Ceràmica.
  • D’altra banda, per a amenitzar el temps de descans, es comptarà amb kiss cam i danse cam.

Algunes recomanacions

  • Es recomana arribar amb antelació (uns 45 minuts abans del xiulet inicial) per a viure la prèvia de la millor manera i disposar del temps necessari per a trobar el teu seient.
  • Es recorda que existeix la possibilitat d’aparcar en el Pàrquing CEM, a uns 900 metres de l’Estadi de la Ceràmica (uns 12 minuts caminant).
mapa parking cem copia
Mapa aparcament del CEM i distància respecte a l’Estadi de la Ceràmica
Compartir.