Villarreal CF Runners s’apunta a una Maratón molt especial
Villarreal CF Runners s’apunta a una Maratón molt especial
||||

Els abonats ‘groguets’ tornaran a gaudir d’importants descomptes en la Maratón Valencia i Media Maratón Trinidad Alfonso

El Villarreal CF ha renovat el seu conveni amb la Sociedad Deportiva Correcaminos, organitzadora de la Media Maratón Valencia Trinidad Alfonso EDP i de la Maratón Valencia. D’aquesta forma, el club groc tornarà a col·laborar amb les millors carreres del panorama nacional en un any 2020 molt especial, en el qual la prova reina celebra el seua 40 aniversari. Després d’aquest acord s’aferma el club ‘Villarreal CF Runners’, l’objectiu del qual és reunir els aficcionats ‘groguets’ que comparteixen la seua passió pel futbol i, per descomptat, també per l’atletisme.

Per quarta campanya consecutiva, i gràcies a la iniciativa del club, els abonats del Submarí Groc que vulguen formar part del ‘Villarreal CF Runners’ tindran importants descomptes en la Media Maratón Valencia Trinidad Alfonso (25 d’octubre) i en la Maratón Valencia Trinidad Alfonso EDP (6 de desembre). Les places per a tots dos certàmens són limitades.

Per a apuntar-se a les carreres com a part de l’equip ‘Villarreal CF Runners’, a partir del 7 de gener, els interessats poden enviar un correu a l’adreça cvfrunners@villarrealcf.es. En ell, hauran d’especificar la prova en la qual es desitja competir, adjuntant una imatge del DNI, de l’abonament del Villarreal CF de la temporada 2019-20 i indicant la talla per a la samarreta tècnica de l’equip ‘groguet’. Després d’aportar una direccción de correu electrònic, et proporcionaran un codi a partir d’aqueixa data que hauràs d’introduir en el següent enllaç: CODI D’INSCRIPCIÓ VILLARREAL CF RUNNERS, on s’ha d’abonar el preu de la carrera i completar un qüestionari amb dades personals per a verificar i personalitzar el dorsal del certamen.

Cal destacar que la inscripció a totes dues proves és personal i intransferible. El Villarreal CF es reserva el dret de no admissió sense reembossament econòmic a aquells participants que transferisquen el seu dorsal o les dades de participació del qual no corresponguen amb els aportats en el moment de la inscripció a la Tenda del Villarreal CF.
Finalment, els aficcionats recolliran el seu dorsal presentant el resguard d’inscripció i el DNI en l’estand del Villarreal CF situat en la Feria del Corredor els dies previs a cada competició. Allí se’ls entregarà també la samarreta oficial de ‘Villarreal CF Runners’.

Per a més informació es pot contactar amb el club en la següent adreça de correu electrònic: cvfrunners@villarrealcf.es 
Preus de les carreres per als abonats que formen part de ‘Villarreal CF Runners’:

  • Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso (25 de octubre): 28 euros amb samarreta de ‘Villarreal CF Runners’. La inscripció es tancarà en esgotar les places disponibles.
  • Maratón Valencia Trinidad Alfonso EDP (6 de diciembre): 53 euros amb samarreta de ‘Villarreal CF Runners’. La inscripció es tancarà en esgotar les places disponibles.

Per a més informació sobre les carreres es poden visitar els següents enllaços:

 

Compartir.