Villarreal Academy s’alia amb IK Sleipner
Villarreal Academy s’alia amb IK Sleipner

El conjunt de Norrköping (Suècia) formarà part del projecte expansió

El Villarreal CF ha aconseguit un acord de col·laboració amb el club suec IK Sleipner. D’aquesta manera el conjunt de Norrköping s’uneix al projecte d’expansió internacional de Villarreal Academy.

IK Sleipner treballarà mà a mà amb el Villarreal CF per a implementar la innovadora metodologia de la Cantera Grogueta per al desenvolupament dels seus jugadors i entrenadors. Els jugadors seleccionats de l’equip suec tindran l’oportunitat de visitar al Villarreal CF a Espanya per a participar en els programes Player Training Week i Team Playing Experience en els quals entrenen o juguen contra els equips juvenils del Submarí.

El club suec té una història prestigiosa. Va ser fundat en 1903. En 1938, es va coronar campió nacional i durant molts anys va ser un dels clubs més importants del país escandinau. Actualment, competeix en la segona divisió sueca. John Zerihoun, membre de la junta de l’IK Sleipner, va lloar la gestió econòmica i esportiva del conjunt groc. També va destacar la capacitat que té el Villarreal per a traure jugadors de la Cantera Grogueta.

Aquesta és la primera col·laboració del Villarreal amb un club professional a Suècia. Els groguets també compten amb aliances oficials als Estats Units, el Canadà, Mèxic, Bolívia, Israel, Kuwait, Austràlia, República de Corea, Malàisia i l’Índia, entre altres.

Per a més informació, visita www.svenskalag.se/iksleipner .

Compartir.