Victoria d’equip (1-0)

Un gran Villarreal B venç al Real Valladolid en La Ceràmica gràcies al gol de Forés

El Villarreal B-Valladolid disputat el dilluns a les 20.30 hores en l’Estadio de la Cerámica tancava la jornada 20 de LALIGA HYPERMOTION. El conjunt dirigit per Miguel Álvarez buscaria els tres punts per a allunyar-se de la zona de descens a Primera RFEF, mentre que el Real Valladolid, segon classificat de la competició, per a mantindre’s en les posicions d’ascens directe i ficar pressió al CD Leganés, líder de la categoria.

El Villarreal B va eixir amb una gran personalitat al partit. Durant els primers 10 minuts de joc, va aguantar l’ímpetu inicial del Real Valladolid per avançar-se en el marcador. Els de Pucela, per mediació de Kenedy i algun acostament dels seus futbolistes de banda, van posar a prova a un Iker Álvarez que va solucionar les temptatives visitants.

El filial groc no es va amagar i va començar a tindre també les seues ocasions de perill. Jorge Pascual ho va intentar fins a dues ocasions amb dos trets des de la llarga distància que no van agafar porteria.

En el minut 24 de partit Forés, màxim golejador del Mini Submarí, recollia la pilota en la frontal de l’àrea i xutava amb la capdavantera del seu peu dret traient un tir col·locat al pal dret de la porteria de Masip que es convertia en el 1-0.

El Real Valladolid va tractar de reaccionar després del gol de Forés, però es va topar amb un Villarreal B ben plantat que es va desfer amb facilitat de les temptatives val·lisoletanes.

Al final dels primers 45 minuts, el Villarreal B marxava per davant en el marcador gràcies al gol de Forés.

El Pucela va fer un pas al capdavant en l’inici de la segona part en la cerca de la igualada, però Iker va desbaratar novament les ocasions del conjunt de Pezzolano durant els primers minuts del segon acte.

En el minut 58 de partit arribaria una altra gran notícia per al Villarreal B. Alberto Del Moral, quasi dos mesos després, tornava a vestir de curt després de superar els seus problemes físics.

En el minut 66 el Mini Submarí eixia amb la pilota jugada i Gelardo, en tres habitacions de camp, filtrava una gran pilota a Forés que al mà a mà davant Masip la picava davant l’eixida del meta català que, en última instància, tocava amb la seua mà dreta per a evitar el 2-0.

Iker Álvarez va aguantar al Villarreal B durant els següents minuts deixant parades de nivell que negaven el gol al Real Valladolid.

Miguel Álvarez va respondre des de la banqueta. Requena i Rodri Alonso ingressaven al terreny de joc per a donar cames fresques als seus i respondre a l’avanç rival.

En el minut 80, Carlo Adriano disposaria d’una gran ocasió per a fer el 2-0 amb un tir col·locat des del punt de penal, però Masip va buidar a córner.

El Villarreal B va saber patir el setge del Real Valladolid fins al final i suma tres punts d’or gràcies al gol de Forés que li posen a quatre punts de distància de la zona de descens.

Després de véncer al conjunt val·lisoletà, el Villarreal B tancarà el present any 2023 dijous que ve 21 de desembre, a partir de les 19.00 hores, davant el Real Oviedo en l’Estadio de la Cerámica en el partit corresponent a la jornada 21 de LALIGA HYPERMOTION.

Villarreal B: Iker Álvarez; Lanchi (min. 86, Espigares), Lekovic, P. Iñiguez, C. Romero (min. 58, A. Del Moral); Ontiveros, A. Gelardo (min. 78, Rodrigo), Carlo, Tasende; A. Forés (min. 78, Requena) i J. Pascual (min. 86, A. Ferrari).

Real Valladolid: Masip; L. Pérez, Boyomo, D. Torres, L. Rosa; I. Sánchez (min. 46, Anuar), Monchu, Juric (min. 62, V. Meseguer), Moro; Kenedy i Salazar (min. 62, Joni Montiel).

Gols: 1-0. Min. 24: Forés.

Àrbitre: González Francés (Comité Canari). Va amonestar als locals C. Romero, A. Del Moral i als visitants Moro i Anuar.

Incidències: Partit entre el Villarreal B i el Real Valladolid corresponent a la jornada 20 de LALIGA HYPERMOTION celebrat en l’Estadi de la Ceràmica davant 1196 espectadors.