skip to content
“Anem tots junts amb el míster”
“Anem tots junts amb el míster”

Alberto Moreno ha analitzat la situació actual de la plantilla i el partit davant el Celta (divendres, 21.00h.)

El jugador del Villarreal CF, Alberto Moreno, ha comparegut aquesta vesprada davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa de la Ciutat Esportiu José Manuel Llaneza. El lateral andalús, titular en els triomfs davant Valencia i Real Madrid, s’ha mostrat feliç pel bon moment de l’equip i ha assegurat que la plantilla està compromesa amb la idea de l’entrenador Quique Setién.

Aquestes han sigut les declaracions més destaques del defensor groc:

Ressaca positiva del partit davant el Madrid

“Victòries com les de l’altre dia et donen un plus de confiança i alegria. En els entrenaments encara veus cares d’alegria en tots els jugadors. Tots teníem ganes que aquest Villarreal jugara com l’està fent ara. És cert que el canvi d’entrenador va ser dur, però amb treball la recompensa sempre arriba. Quique va ser molt clar amb la seua idea des del principi i així es va veure el dissabte davant el Madrid”.

Quique Setién

“Va insistir en la seua idea en tot moment. Al principi es van generar uns certs dubtes perquè el canvi de la idea d’un entrenador a un altre era molt gran, però ell continuava insistint que amb treball anava eixir. És un estil de joc que cal treballar molt, ell ha insistit moltíssim perquè això isca i m’alegre molt per ell. Anem tots a l’una amb ell”.

Mantindre la regularitat en el joc

“Emprem la mateixa idea siga el rival que siga. Amb aquest estil de joc hem de córrer i pressionar molt, alguna cosa que cada vegada ajustem millor i per això ens creen menys ocasions. Com sempre diu el míster, tenim moltes coses que millorar, però és cert que hi ha hagut una millora molt gran en els últims partits i per això a Vigo anirem amb confiança i amb la idea de continuar guanyant”.

Celta de Vigo

“En LaLiga tots els partits són difícils. El Celta està en la zona baixa de la classificació, però té jugadors de molt de talent i un camp que és complicat perquè estreny molt. Si volem puntuar, que no serà fàcil, hem de continuar treballant com ho hem fet fins ara. Buscarem la victòria perquè tots volem estar a dalt”.

Compartir.