Valentia davant el líder
Valentia davant el líder

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal, Javi Calleja, marca el camí a seguir davant el Barça

 

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha assegurat que l’equip buscarà amb totes les seues forces una victòria davant el FC Barcelona (dimarts, 21.30 hores) per tal d’escapar de la zona perillosa de la classificació. “És un partit molt complicat contra el líder. Ja sabem que és molt complicat treure alguna cosa contra el Barcelona. Però la nostra obligació és anar a guanyar, pensar que podem fer-ho i més jugant a casa amb la nostra gent. Hem d’eixir a guanyar i amb aquesta actitud, no podem pensar en res més”, ha comentat.

Pel tècnic madrileny, l’important és mirar al futur amb optimisme: “Hem d’oblidar el que ha passat fins ara i centrar-nos en aquest partit. Aquest partit és vital per a nosaltres i hem de pensar en el que hem de fer i no en el que ha passat fins hui. Hem de ser valents, si juguem amb por ho lamentarem. Si tenim por ells estaran més còmodes, i si estan còmodes serà molt complicat. Hem de pressionar-los, incomodar-los i gestionar bé la pilota. Hem d’intentar que ells estiguen incòmodes”.

Segons Calleja, el Submarí està preparat per escapar de la zona de descens: “Tot està molt igualat, tots els partits són molt equilibrats i tot està molt enganxat. No crec que ningú es desenganxe de la zona de baix fins al final, de manera que cada partit serà clau”.

Calleja també va lamentar l’última derrota davant el Celta: “Estem generant ocasions i marcant gols en els últims partits. A Vigo vam marcar dos gols fora i vam perdre, de manera que vam fer moltes coses malament. Generem ocasions, arribem amb claredat i no vam saber guanyar. Vam perdre la concentració mitja hora i es va escapar el partit, no podem pensar en el resultat, hem de seguir igual passe el que passe”.

Per al preparador, el partit a Balaídos ha de servir de lliçó. “L’equip va fer coses bones a Vigo, vam saber com jugar i què fer amb la pilota. Però a la segona part no ho vam fer, ens vam ficar a l’àrea i ens vam equivocar en la gestió de la pilota. Ara ve el Barcelona, ​​al qual treure-li la pilota és gairebé impossible, de manera que hem de saber gestionar la pilota quan la tinguem. Si ens dediquem només a defensar perdrem segur, pel que hem de fer-los mal amb la pilota i ser perillosos en cada robatori. Hem de generar-los dubtes i tindre molt encert”, ha conclòs.

Compartir.