skip to content
Una festa per a tots en l’Estadio de la Cerámica
Una festa per a tots en l’Estadio de la Cerámica

Milers de groguets gaudeixen de la Festa de l’Afició en el camp groc

Una gran festa. El Villarreal CF ha celebrat aquest dissabte la Festa de l’Afició en l’Estadio de la Cerámica. El feu groc ha albergat aquesta multitudinària jornada festiva de portes obertes, a la qual han assistit milers de groguets per a gaudir d’un dia únic, en el qual també ha tingut lloc la 10a Cursa Solidària Celtic Submarí i el Dia del Simpatitzant.

Aquest gran esdeveniment, impulsat pel club per a celebrar amb l’afició el #CentenariGroguet, comptava amb un esperit plenament solidari i la recaptació completa es destinarà en benefici d’ASPANION Xiquets amb Càncer (València).

La gran festa va estar amenitzada amb música en directe i l’actuació de grups locals com La Aldea, Bad Way, Enfields, Los Dalton i el DJ Vicente Añó. A més, el Villarreal CF va instal·lar inflables i va organitzar jocs i activitats per als aficionats de totes les edats.

Així mateix, els aficionats grocs també van poder conéixer els racons més exclusius i els nous espais de l’Estadio de la Cerámica. Molts aficionats, presents en la festa, es van endinsar en el vestuari local, van accedir a l’interior de la Llotja Vip, així com visitar el nou espai-mirador construït recentment en el més alt del Fons Sud.

La 10a Cursa Solidària Celtic Submarí, un èxit total amb 1.000 participants

Un dels grans atractius de la jornada va ser, sense cap dubte, la celebració de la 10a Cursa Solidària Celtic Submarí, que va donar el tret d’eixida a partir de les 20.00 hores des del cor del rectangle de joc de l’Estadio de la Cerámica. Al voltant d’un miler de corredors van completar els 6km de recorregut de la prova abans de travessar la línia de meta, situada sobre la gespa del coliseu groc.

Els simpatitzants gaudeixen de la seua festa en l’Estadio de la Cerámica

Més de 60 aficionats es van animar a gaudir del Dia del Simpatitzant, una fantàstica jornada que va arrancar en l’Estadio de la Cerámica amb la celebració d’un gran menjar. A més, van poder realitzar un exclusiu tour pel remodelat camp abans del començament de la festa popular i l’espectacle en el terreny de joc.

Compartir.