Un entrenament molt especial
Un entrenament molt especial

Elena de Toro, Nerea Pérez, María Cienfuegos y Fatou Kanteh han entrenat amb el Benjamí Femení

Com celebrar la victòria de l’últim cap de setmana? Amb la visita de les teus referents! El Benjamí Femení, després de véncer al Vila d’Onda (5-0), ha viscut un entrenament molt especial gràcies a la inesperada visita de quatre jugadores del Villarreal Femení: Elena de Toro, Nerea Pérez, María Cienfuegos i Fatou Kanteh. 

Les més xicotetes del club han gaudit en gran de l’experiència. De fet, els riures, els balls, les fotografies o els autògrafs no han sigut la nota predominant de la trobada. Cal destacar que el més destacable ha sigut que les quatre futbolistes, que competeixen cada cap de setmana al màxim nivell en la Finetwork Liga F, han volgut participar en la sessió d’entrenament al complet. 

Així doncs, Laia, Izarbe, Claudia, Nuria, Vera, Lucía, Vega, Valeria, Ione i Paula han compartit una roda de passades, un xicotet ronde i un mini partit amb les seues referents. Així mateix, han rebut alguns consells per part de les futbolistes, qui els han animat a continuar aprenent i gaudint del futbol per a continuar portant en el més alt el nom del Villarreal Femení.

Compartir.