Últimes places per al Campus de Pasqua!
Últimes places per al Campus de Pasqua!

VILLARREAL CF

Aquest divendres 23 de març es tanca el termini d’inscripció per viure una gran experiència

El Villarreal CF, juntament amb la seva empresa col·laboradora Endeka Sports, ha tornat a programar el seu Campus de Pasqua que enguany se celebrarà del 3 al 6 d’abril a la Ciutat Esportiva. Tan sols queden unes poques places lliures, ja que aquest divendres 23 de març es tanca el termini d’inscripció.

Mitjançant el futbol formatiu, treballarem i millorarem no només la tècnica i la condició física, sinó també valors com el respecte, la companyonia i l’esportivitat. I ho farem fent el que més ens agrada, jugant a futbol. Gaudeix del Tour oficial per l’Estadi de la Ceràmica, diverteix-te amb els teus companys i descobreix totes les sorpreses…

A més, el Campus de Pasqua també inclou equipació esportiva completa, la visita a un entrenament del primer equip i dues entrades per participant per veure el partit del Villarreal contra el Atletic Club a l’Estadi de la Ceràmica. A més, tots rebreu un diploma personalitzat.

Si tens entre 4 i 17 anys, pots apuntar-te ja a l’Campus omplint aquest formulari. Per només 125 euros (115 si ets jugador de futbol base del Villarreal CF) podràs viure aquesta experiència única. Més informació a als telèfons 964 500 250 i 646 665 851.

Viu l’experiència!

 

Compartir.