Placeholder canvas
Trigueros: “Estem en clara línia ascendent”
Trigueros: “Estem en clara línia ascendent”

El talaverà s’ha mostrat il·lusionat i destaca que cal ser més forts a casa per a véncer al Stade Rennais (dijous, 21.00h)

El migcampista del Villarreal, Manu Trigueros, ha comparegut davant els mitjans de comunicació, acompanyant al tècnic groguet, José Rojo ‘Pacheta’, per a analitzar la prèvia del partit europeu enfront del Stade Rennais (dijous, 21.00h).

Roda de premsa completa prèvia al partit davant l’Stade Rennais

El llegendari jugador groc s’ha mostrat il·lusionat pel retorn de la UEFA Europa League a Vila-real: “Estem amb molta il·lusió. Segur que la ciutat té ganes de tornar a gaudir de partits europeus i nits històriques com ja hem fet abans”.

Manu Trigueros també ha analitzat el partit enfront del Stade Rennais: “És un rival fort. Els equips francesos són sempre durs. A Europa no hi ha partits fàcils. Volem guanyar davant la nostra gent, ser sòlids a casa per a no passar dificultats en la fase de grups”.

En la mateixa línia, el ’14’ del Villarreal ha destacat les virtuts del rival groc: “És un equip jove, fort i molt dinàmic. Ataca bé els espais. Hem de demostrar la nostra experiència per a jugar aquest tipus de partits. Serà un partit vital per als nostres interessos”.

D’altra banda, Trigueros ha assegurat que l’equip camina en línia ascendent després dels últims partits: “Anem creixent. Les últimes visites de lliga ens hem quedat amb 10 i això ha marcat els partits. Estem més junts, som més rocosos i és complicat fer-nos gols, però amb l’essència de tindre la pilota, ser ofensius, que això ens canviarà mai en el Villarreal CF”.

Compartir.