skip to content
Tots a La Migueleta davant l’Andorra!
Tots a La Migueleta davant l’Andorra!

Anima al Mini Submarí contra l’equip tricolor aquest diumenge a les 18.30h

El Villarreal B ens necessita! No juga el primer equip aquest cap de setmana, però hi ha futbol en l’Estadi de la Ceràmica. Els xavals del Mini Submarí, que van aconseguir trencar la seua mala ratxa de resultats la passada jornada a Tenerife, necessiten el teu suport per a vèncer a un rival directe com l’FC Andorra, al qual s’enfrontarà aquest diumenge a les 18.30 hores en el feu groc.

Igual que en la resta de partits dels de Miguel Álvarez com a locals, el club habilita la graderia de Tribuna Preferent per als abonats, excepte els de Llotja, Súper Tribuna i Tribuna.

Aquest é el pla d’accès per a veure el Villarreal B-Andorra:

  • Els abonats podran recollir fins a 5 entrades d’invitació d’ús exclusiu per a l’afició local. Aquestes entrades es repartiran en el mateix accés de l’estadi.
  • Els abonats de Fons (Nord i Sud) i Tribuna Preferent podran accedir amb la seva passada lliurement bé a la Tribuna Preferent (antiga Preferència). Els seients no estaran assignats i els aficionats se situaran per ordre d’arribada. En cas d’acudir amb convidats, podran asseure’s en la mateixa zona.
  • Els abonats de Tribuna (central i lateral), Llotja VIP i Llotja d’Honor accediran amb el seu abonament a la seua localitat habitual i no poden portar convidats a aquesta zona. Les invitacions que sol·licitin seran de la resta de zones habilitades (Tribuna Preferent).
  • Els abonats de Súper Tribuna se situaran en la Súper Tribuna Par, accés per Porta 13 (no s’obrirà la Impar).
  • El Vila-real CF obrirà les respectives portes d’accés des de 90 minuts abans de l’inici del partit.
  • Hi haurà venda d’entrades a 15 euros en les taquilles de l’Estadi de la Ceràmica des de 90 minuts abans de l’inici del partit.
  • L’afició  visitant se situarà a la cantonada entre Tribuna i Fons Nord, quedant aquest córner reservat per a aquesta.
  • Els pàrquings obriran exclusivament per a aquells que tinguin el seu pàrquing de temporada, igual que amb el primer equip.
Compartir.