skip to content
“Tot depén de nosaltres”
“Tot depén de nosaltres”

Sara Monforte ha realitzat una crida a l’afició per al vital partit davant l’Atlético de Madrid (dissabte, 12.00h)

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, va comparéixer davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al vital duel davant l’Atlético de Madrid, corresponent a la jornada 29 de la Finetwork Liga F. El partit tindrà lloc el dissabte 13 de maig, a partir de les 12.00 hores, en el Mini Estat de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. Aquestes són les declaracions de l’entrenadora castellonenca:

Treball emocional

“Ha sigut una setmana, a nivell emocional, amb molta faena. A nivell tàctic, hi ha poc a millorar, perquè ja estem a final de temporada. Hem d’anar a gaudir del partit, de la gent que vindrà i tant de bo portar-nos els tres punts”.

Objectiu: la salvació

“Depén de nosaltres. És igual el que facen la resta. Hi ha molts equips ficats i en dues jornades poden passar moltes coses. Cal estar centrades en el nostre partit i en el nostre rendiment i traure els tres punts”.

Les claus del partit

“Serà un partit molt semblant al de la Real Sociedad ací. Vindran a guanyar el partit. Venen de perdre davant el Levante Las Planas i vindran amb tot. Tenen una qualitat individual top. De fet, és un dels millors equips d’Espanya. No es juguen res, però vindran a guanyar. Hem de fer un partit semblant, crear les màximes ocasions possibles i arribar al final amb opcions”.

Un missatge a l’afició

“Quan vaig arribar al club, estàvem molt a baix. És el moment de donar el màxim suport. Serà un gran partit. Ens juguem moltíssim i necessitem el suport de tots els groguets”.

Pots escoltar les declaracions completes de Sara Monforte en el següent vídeo:

Compartir.