“Tenim il·lusió per continuar vius en la Copa del Rey”
“Tenim il·lusió per continuar vius en la Copa del Rey”

Setién espera un partit complicat davant el Cartagena (dimarts, 19.00 hores)

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit davant l’FC Cartagena, corresponent a la Tercera Eliminatòria de la Copa del Rey 22/23, que es disputarà en l’Estadi Cartagonova a partir de les 19.00 hores.

Aquestes han sigut les declaracions més destacades del tècnic de Santander:

La importància de la Copa del Rey

“És una competició que permet a molts jugadors del primer equip i del filial tindre més minuts durant el transcurs de les setmanes i a mantindre la il·lusió i les ganes per sumar. També és una competició important per al club, per la il·lusió que genera continuar viu en ella”.

Sense confiar-se davant el Cartagena

“Aquests partits sempre són perillosos. És cert que un pot caure en la confusió amb aquest tipus de partits, però els xics són conscients i estan advertits, jo inclòs, que el partit és molt important. Hem de mantindre el nivell d’actitud i exigència que el mateix partit davant el Valencia”.

Subidón de moral després del partit davant el Valencia

“Quan els resultats són positius i, a més, en aquesta mena de partits, és important. Les sensacions van ser positives durant un gran tram del xoc, encara que és obvi que tenim moltes coses que millorar. Hem de tractar de concedir menys ocasions al rival i treballarem en això per a ser millors i més eficaços”.

Un partit diferent al de Guijuelo

“Les circumstàncies que ens trobarem no són les de Guijuelo. És un camp gran i el Cartagena és un equip que tractarà de fer-nos mal i jugar. Són els setens classificats de la Segona Divisió, estan a pocs punts del lideratge i comptaran amb el suport de la seua gent, per la qual cosa hem d’estar molt fins i concentrats per a tractar de superar-los”.

Compartir.