Placeholder canvas
Setién: “Ens ha faltat finor”
Setién: “Ens ha faltat finor”

L’entrenador del Villarreal ha lamentat la derrota davant el Rayo Vallecano

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha comparegut en la roda de premsa posterior a la derrota davant el Rayo Vallecano (0-1) en l’Estadi de la Ceràmica. Aquestes han sigut les declaracions més destacades del tècnic de Santander:

Roda de premsa de Quique Setién

Dificultats i poca finor

“Ells han ajustat en la segona part la pressió i ens ha costat eixir des de darrere. Hem trobat moltes dificultats i no hem estat amb la finor que necessitàvem per a superar aqueixa línia de pressió. En la primera part hauríem d’haver resolt algunes de les ocasions que hem tingut. Més que demèrit nostre, és mèrit del Rayo, que ha fet una gran segona part”.

Mèrit del rival

“El rival ens ha tancat molt les eixides de darrere i ens ha estret molt a dalt. Han tancat el passe a Parejo i no hem pogut gestionar el que hem fet altres vegades”.

Un gol groc hauria canviat el partit

“Portàvem una ratxa molt bona. Hem perdut contra un gran equip. És cert que les sensacions de la segona part són bones. Estic satisfet amb la primera part que hem fet i, amb una mica més de sort, hauríem anotat algun gol que haguera canviat el partit complet”.

Compartir.