Resum dels internacionals grocs
ACF FOTOGRAFÍA

Jonathan dos Santos i Edgar Ié van ser titulars amb les seues respectives seleccions

Fins a quatre futbolistes del Villarreal han tingut compromisos internacionals amb les seues seleccions en les últimes hores i tres d’ells van defensar els colors del seu país sobre el terreny de joc.

Jonathan dos Santos va ser titular amb Mèxic en l’amistós contra Panamà en l’Estadi Nemesio Díez (Toluca de Lerdo) que va acabar amb victòria del combinat ‘Tri’ gràcies a un solitari gol de Carlos Vela. El futbolista del Villarreal va jugar els primers 45 minuts, ja que va ser reemplaçat en el temps de descans pel seu company Herrera.

Quant a l’actuació de Samu Castillejo i Nahuel amb la Selecció Espanyola Sub-21 cal destacar que el primer no va arribar a jugar contra Suècia, mentre que l’hispà-argentí va saltar al terreny de joc en el minut 77 del duel classificatori per al pròxim Europeu de la categoria que es va disputar en l’estadi Heliodoro Rodríguez López. Els espanyols van empatar (1-1) i el tant va ser obra de Óliver Torres.

Per la seua banda, Edgar Ié va ser titular en la golejada de Portugal Sub-21 a Grècia per 0-4 en un xoc classificatori per al pròxim Europeu de la categoria. El polivalent defensa del Villarreal B va jugar els 90 minuts del xoc rendint a un gran nivell en l’eix de la saga lusitana. Els gols portuguesos els van anotar Gonçalo Guedes, Gélson Martins, Joao Cancel·le i Gonçalo Paciència.