Placeholder canvas
Pla d’accés per al Villarreal B – Alavés
Pla d’accés per al Villarreal B – Alavés

S’obrirà la Tribuna Preferent per als abonats d’aquesta zona i dels Fons i la Tribuna per a aquests socis

El Villarreal fa públic el pla d’accés per al partit del Mini Submarí davant el Deportivo Alavés, corresponent a la jornada 28 de LaLiga SmartBank, que se celebrarà aquest dilluns 6 de març a les 21.00 hores en l’Estadi de la Ceràmica.

El protocol d’entrada per al partit davant el conjunt basc és el següent:

  • Els abonats de Fons (Nord i Sud) i Tribuna Preferent podran accedir amb la seua passada lliurement bé a la Tribuna Preferent (antiga Preferència) Els seients no estaran assignats i els aficionats se situaran per ordre d’arribada. En cas d’acudir amb convidats, podran asseure’s en la mateixa zona.
  • Els abonats de Tribuna (central i lateral), Palco VIP i Palco d’Honor accediran amb el seu abonament a la seua localitat habitual i no poden portar convidats a aquesta zona. Les invitacions que sol·liciten seran de la resta de zones habilitades (Tribuna Preferent).
  • Els abonats de Súper Tribuna se situaran en la Súper Tribuna Par, accés per Porta 15 (no s’obrirà la Impar).
  • El Villareal CF obrirà totes les portes de les zones de Tribuna i Tribuna Preferent des de 90 minuts abans de l’inici del partit.
  • Hi haurà venda d’entrades a 15 euros en les taquilles de l’Estadi de la Ceràmica des d’hora i mitja abans de l’inici del partit.
  • Els pàrquings obriran exclusivament per a aquells que tinguen el seu pàrquing de temporada, igual que amb el primer equip.

Acudeix a animar al Villarreal B a l’Estadi de la Ceràmica! Endavant, afició!

Compartir.