skip to content
Patri Traver i Laura Cuesta finalitzen la seua etapa com a coordinadores del Villarreal Femení
Patri Traver i Laura Cuesta finalitzen la seua etapa com a coordinadores del Villarreal Femení

Sergi Campos, antic segon entrenador, succeeix a Traver i Cuesta en el càrrec

Patri Traver i Laura Cuesta, coordinadores de la secció de futbol femení del Villarreal CF, han comunicat a l’entitat groga la decisió de rescindir el seu vincle amb el club per motius personals. Ambdues van assumir la direcció de la secció femenina en la temporada 2018/19 i, des de llavors, han ajudat a portar a l’equip a l’elit. De fet, la seua gran faena i dedicació han sigut una de les claus perquè el Villarreal Femení poguera ascendir, per primera vegada en la seua història, a Primera Divisió en la temporada 2020/21 i, posteriorment, aconseguir dues permanències en les seues dues primeres temporades en la màxima categoria del futbol femení nacional.

Una vida dedicada al Villarreal Femení

Tant Patri Traver com Laura Cuesta han dedicat, pràcticament, la seua vida al Villarreal Femení. Patri Traver ha estat, ni més ni menys, 22 temporades en l’entitat groga. De fet, recentment va rebre la insígnia d’or per superar les dues dècades. Patri va vestir l’elàstica groga, per primera vegada, en la temporada 2001/02, defensant-la fins a la campanya 2014/15; moment en el qual es va anar del Villarreal CF per a complir el seu somni de jugar en Primera Divisió amb el Santa Teresa. No obstant això, la seua relació amb l’entitat de Vila-real no va acabar ací. Després del seu periple per terres extremenyes, va tornar a jugar al Villarreal Femení, compaginant la seua carrera com a futbolista amb la tasca de ser entrenadora tant de l’Aleví Femení com de l’Infantil-Cadet Femení. Ja en 2018, al costat de Laura Cuesta, assumiria la responsabilitat de dirigir a tota la secció de futbol femení.

Per part seua, Laura Cuesta ha estat 15 temporades vinculada a l’entitat grogueta. Entre 2007 i 2010, va destacar en les files grogues com a lateral. Després d’una temporada a l’estranger, va tornar a lluir la samarreta del Villarreal en la temporada 2011/12 fins a la 2018/19. Cal destacar que a l’abril de 2018 ja va assumir el càrrec de Coordinadora, compaginant-lo així amb els seus últims mesos com a futbolista.

Sergi Campos, nou responsable de la secció femenina

Sergi Campos, que la temporada passada ostentava el càrrec de segon entrenador al Villarreal Femení (Primera Divisió), assumeix ara el càrrec com a nou Coordinador del Villarreal Femení. D’aquesta manera, Sergi treballarà en una línia continuista per a continuar acompanyant a la secció femenina de la entitat groga en tots els seus futurs èxits.

El Villarreal CF vol agrair el treball realitzat a Patri Traver i Laura Cuesta, així com desitjar-li molta sort a Sergi Campos en el seu nou càrrec.

Compartir.