skip to content
Pacheta: “Hem jugat massa tenallats”
Pacheta: “Hem jugat massa tenallats”

El tècnic burgalés ha reconegut que l’equip ha de millorar i rebaixar el nivell de pressió

L’entrenador del Villarreal CF, José Rojo ‘Pacheta’, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar l’empat davant el Deportivo Alavés (1-1). El tècnic s’ha mostrat crític després del duel en La Cerámica: “Hem estat dues setmanes entrenant altres conceptes perquè l’equip se senta segur, amb i sense pilota. No ha eixit bé. Estem volent jugar amb el cor i hem estat massa tenallats. No estem tranquils en el joc. Ens ha faltat claredat”.

De la mateixa manera, Pacheta s’ha mostrat agraït a l’afició pel seu empenyiment durant el partit: “Hem oferit poc i ens han ajudat molt. Estem agraïts i ho destaque. Hem de trobar el joc del tram final. Ser dominants i acumular més oportunitats de gol”.

A més, el tècnic ha reconegut que el preocupen les sensacions del seu equip, però que continuarà treballant a la recerca de la millora: “Estem nerviosos. Ens ha faltat tranquil·litat. Em preocupa com estem. Les sensacions no són bones. Però hem de continuar treballant. Fer-ho més dur fins que ens done per a guanyar. Continuarem provant coses fins que donem amb la clau”.

Compartir.