skip to content
Pacheta: “Hem fet un partit molt seriós”
Pacheta: “Hem fet un partit molt seriós”

L’entrenador groguet ha felicitat els seus per la seua gran faena a Chiclana

L’entrenador del Villarreal CF, Pacheta, ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de la victòria davant el Chiclana (0-5) en la Primera Eliminatòria de la Copa del Rey. El burgalés s’ha mostrat satisfet per la victòria i el treball dels seus en El Municipal de Chiclana.

Estes han sigut les declaracions més destacades del tècnic groc:

Valoració del partit

“Hem fet un partit molt seriós, però és que estem obligats a això. Hem de prendre’ns de debò totes les competicions oficials i això es fa respectant a tots els rivals”.

Felicitació al Chiclana CF

Són cinc categories menys, però des d’ací vull felicitar a tothom perquè ens han tractat d’una manera estupenda, l’afició també, el camp estava genial i m’agradaria que ascendiren esta temporada”.

Els futbolistes de la Cantera Grogueta continuen sumant

Carlos està molt integrat amb nosaltres, Alti fa les coses molt bé, Jorge destaca en el filial i Diego és un jugador amb moltíssim talent. Hem tingut estes possibilitats i, a més, jugadors de la primera plantilla han pogut jugar i continuar sumant minuts i sensacions. Això ens ve molt bé”.

Totes les victòries donen confiança

“Els equips es construeixen a través de les victòries, que són plaents per a l’esperit. Hem d’anar soltant-nos per a saber fer el que tenim fer”.

Compartir.