Placeholder canvas
Pablo Iñiguez: “Notem quan l’afició ens dona suport”
Pablo Iñiguez: “Notem quan l’afició ens dona suport”

El central del Villarreal B anima als groguets a animar al Mini Submarí davant l’Andorra (diumenge, 18.30h)

El central del Villarreal B Pablo Iñiguez, que va reaparéixer sobre el verd en la passada jornada a Tenerife després de la seua llarga lesió, va comparéixer en roda de premsa per a analitzar al pròxim rival del Mini Submarí, l’FC Andorra (diumenge, 18.30 hores), i la seua situació personal.

Aquestes van ser les declaracions del futbolista valencià:

Victòria a Tenerife

“Ha sigut un cap de setmana molt bo. Volíem que l’equip guanyara, era una eixida molt difícil i a més el Tenerife també necessitava punts. L’equip va estar seriós, ordenat i compromés. Ens va tocar patir per la inferioritat numèrica, però l’equip es va sacrificar molt i vam tindre premi”.

Situació personal

“En el personal molt content perquè torne a gaudir del que m’agrada i a més amb victòria, així que molt content”.

Patiment per a traure el partit

“Sabíem que havíem de fer un pas avant. Vam estar molt millor en uns certs aspectes com la pilota parada o les vigilàncies defensives. Quan ens quedem amb un menys ens vam haver de posar el mico de treball i, molts companys van fer un pas el front quant a comunicació, lideratge… que és una cosa que jo com a capità els intente transmetre i que ens farà millorar com a equip”.

L’Andorra

“El més important és pensar en nosaltres. Hem de tindre en compte els punts forts de l’Andorra, un rival al qual ja coneixem perquè ens hem enfrontat a ells diversos anys. Tenim clar el que volem plantejar nosaltres i hem de centrar-nos en això. Si nosaltres estem com l’altre dia i som un equip seriós, ordenat i que no es desespera, tindrem les nostres opcions. Tenim ganes de guanyar a casa que fa temps que no ho fem”.

Tots a La Ceràmica

“Els anime que vinguen. És un bon horari de diumenge, el primer equip no té jornada i serà un partit atractiu de dos equips que juguen bé al futbol i en un gran estadi com el nostre. Notem quan ens donen suport i els anime que vinguen”.

Un entrenador en el camp

“Intentaré ser jo, donar-los i aportar l’experiència que m’han donat els anys que ells no tenen, però com va dir ahir Marce, no soc un salvador ni un messies, tracte de posar el meu granet d’arena per a ajudar-los i millorar ells, l’equip i jo. Per a mi en el futbol si defenses bé i eres un bloc fort tens molt bestiar i més en Segona Divisió”.

Veterà en el filial

“És important. És una fórmula que ens ha ajudat la temporada de l’ascens i la permanència. Dela, Lozano, Migue, Gianni, jo… és una cosa que sempre va bé perquè a pesar que som un equip amb molt de talent, evidentment hi ha xics amb poca experiència i molt joves… és necessari tindre gent amb experiència en el vestuari. Gaudisc molt d’estar amb gent jove, em fan sentir-me a mi més jove i crec que és bo que tinguen a gent que els aconselle”.

Compartir.