Placeholder canvas
“No vam entrar bé i a més ens va faltar efectivitat”
“No vam entrar bé i a més ens va faltar efectivitat”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal va fer autocrítica després de la derrota davant el Deportivo Alavés

El míster del Villarreal, Fran Escribá, va realitzar autocrítica després de la derrota contra el Deportivo Alavés (0-2). “Parlàvem del cansament en la prèvia, però hauria servit si encaixem en el minut 70 o 80, si encaixem en el minut 15, no té res a veure. Els primers 20 minuts vam estar totalment fora del partit”, ha explicat. “A nivell de futbol no vam estar malament, però el resultat tapa moltes coses. Ens va faltar efectivitat a dalt”.

Futbolísticament, l’entrenador va al·ludir a diversos aspectes que van ser clau per a l’actuació del Submarí. El primer i més important, l’efectivitat. “Vam fer prop de 20 tirs. Ens està costant marcar. Són els davanters que tenen la pressió afegida en aquest sentit”, va dir.

Després va puntualitzar que la pressió va ser un altre tema important. “Ells van quedar molt lliures per jugar còmodes. Una vegada vam apretar més, -amb més riscos, això sí-, crec que ens va anar millor”, ha afegit.

Sobre el grup va parlar també Escribá. Va comentar que el vestidor està “com sempre, encara que lògicament més enfadats”. De tota manera, el Submarí ha de pensar ja en el pròxim compromís davant el CD Toledo en Copa del Rei (dimecres, 19.00 hores). “Sempre he dit que després de dos victòries no cal dormir-se; molt menys després de dos derrotes. Hem de pensar en la Copa i després tornar al camí de la victòria en LaLiga”, ha comentat. I sí, hi haurà rotacions. “Tots tenen nivell per a participar. Davant el Toledo caldrà gestionar algun esforç, malgrat que tractarem de posar l’onze més competitiu possible”.

 

Compartir.