skip to content
Miguel Álvarez: “Tenim fortaleses molt semblants a les del Mirandés”
Miguel Álvarez: “Tenim fortaleses molt semblants a les del Mirandés”

El filial s’enfronta a un altre equip molt jove el dissabte a les 16.15h en La Ceràmica

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra el CD Mirandés, corresponent a la jornada 12 de LALIGA Hypermotion, que se celebrarà el dissabte 21 d’octubre a les 16.15 hores en l’Estadi de la Ceràmica.

Estes són les declaracions de Miguel Álvarez:

Lesió d’Hugo

“Estava treballant fenomenal i quan aconsegueix la dinàmica, té eixa lesió greu. Els xics joves han de ser molt forts emocionalment, és una lesió greu que has de contemplar, però esta en un club com el Villarreal, que és una entitat en la qual li cuidarem per a tornar més forta. És un pal, perquè és una lesió llarga, que cal aprendre a afrontar-la”.

El rival

“Este rival és molt directe a nosaltres, perquè és un club molt semblant. No és un filial, però sí per la gent que té. Són tot jugadors cedits, però amb plantilles bones, que fan molt bones temporades. Un equip molt jove i per tant un partit bonic amb jugadors amb molta qualitat que acabem veient en el futbol professional. Són 3 punts, que jugant a casa poden ser encara més vitals”.

Afició

“El futbol sense afició és menys futbol, i els jugadors rendeixen menys, perquè et porten en volandas quan ho necessites. L’altre dia, per exemple, contra el RCD Espanyol ens van ajudar molt. Ens encanta que els xavals vengen a animar”.

Claus

“A part dels recursos col·lectius, se centrarà en l’aspecte individual. El Mirandés té molta gent a dalt amb un talent brutal, encara que sí que és veritat que, a causa de la seua joventut, tenen problemes defensius. Tenim fortaleses i debilitats molt semblants”.

Punxa en el vídeo per a veure la roda de premsa al complet.

Compartir.