skip to content
Miguel Álvarez: “Ens beneficia aquesta setmana llarga”
Miguel Álvarez: “Ens beneficia aquesta setmana llarga”

El Villarreal B rep al CD Eldense per al debut en casa aquest dilluns a les 19.00h

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit entre el Mini Submarí i el CD Eldense, corresponent a la jornada 2 de LALIGA Hypermotion, que tindrà lloc el dilluns 21 d’agost a les 19.00 hores en l’Estadi de la Ceràmica.

Aquestes són les declaracions del tècnic groguet:

Com arriba l’equip

“L’equip està molt bé. A més està sent una setmana molt llarga per a treballar, la qual cosa ens beneficia perquè en pretemporada hem pogut treballar menys del que volíem amb alguns xics. A més, se suma gent important com Carlos Romero, que hui ja ha treballat amb l’equip, i sumen treball Diego Collado o Pablo Iñiguez”.

Quin partit espera

“Espere un partit molt difícil perquè els equips quan ascendeixen tenen aqueixa inèrcia que arriben bé, sobretot si segueix l’entrenador i un gruix de la plantilla. Han pujat per mèrits propis i em va agradar moltíssim en la promoció i l’altre dia en el camp del Cartagena. També s’han reforçat molt bé i han fet molt bona plantilla, van de debò”.

Rival directe

“L’any passat a final de temporada teníem el goal average perdut amb molts equips de baix, però sempre vam estar molt tranquils. És veritat que en la primera tornada no li dones tanta importància a aqueixos resultats, però hem de ser un equip molt potent a casa i contra equips que entens que poden ser de la nostra lliga guanyar sempre és molt positiu”.

Alti

“Com a entrenador m’adapte, no em preocupe. Si ho tindrem estaré molt content, però un dels principis bàsics d’un entrenador del B és adaptar-se al primer equip i a les circumstàncies. També tenim a Lanchi i, de moment, també a Marcos, que està a un gran nivell”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.