skip to content
Un repte majúscul
Un repte majúscul

Marcelino García Toral marca el camí a seguir amb la condició de buscar la victòria davant l’Atlético de Madrid (dilluns, 21.00 hores)

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha afirmat aquest migdia que el seu equip està preparat per a buscar la victòria aquest dilluns davant l’Atlético de Madrid a l’Estadi de la Ceràmica (21.00 hores). Això sí, el tècnic asturià va destacar el potencial rival i espera que la resposta de l’afició siga magnífica.

Competir després de l’aturada

“Pense que el calendari ja es coneix des del principi, no crec que una aturada siga un indicador de canviar la dinàmica. Serveix per a recuperar efectius, però a nivell de joc, quan estàs en bona dinàmica és per unes bases sòlides, per un treball, no per l’atzar. Els jugadors estan amb bon ànim i bona actitud, venim d’una alegria a casa i volem continuar igual”.

Anàlisi de l’Atlético

“És un equip molt complicat, amb Simeone 13 anys al capdavant, la qual cosa indica la seua gran capacitat.  És una referència en aquest salt de qualitat i manteniment de nivell. Un equip gran de Champions, que disputa títols. Té un extraordinari entrenador i és un gran club. Serà molt difícil, però amb els nostres aficionats, en un el nostre camp on ens hem mostrat més sòlids, creiem que podem guanyar. És la nostra actitud i el compromís amb el qual iniciarem aquest partit”.

Missatge a l’afició

“Venim de dos grans partits a casa en poc temps. Un ho vam guanyar al València en el derbi i en l’altre, davant el Marsella, vam estar a punt d’una gran hombrada. A veure si ara ens ajuden igual, esperem que estiga ple perquè és un gran partit i molt atractiu. A veure si som capaços de conjuminar l’esforç”.

Exigent calendari en la lluita per Europa

“El futbol té eixes coses. Anàvem a Barcelona amb la necessitat de traure un resultat per a escapar de baix, que era el que ens pertorbava i generava inquietud a tots. I després vam jugar amb la Real, Betis, València… i pensaves també a guanyar per a obrir distància amb la zona baixa. I el futbol et porta a acumular bons resultats i ara vols guanyar per a estar a dalt. Per això ens queda pensar només en demà, a centrar la nostra atenció en el més immediat. Els resultats diran al final, però està molt difícil. Falten 27 punts i estem a dos i tres partits dels llocs europeus i arriben dos partits molt difícils”.

Potencial atacant del rival

“L’Atlético és un equip molt poderós, amb grans jugadors i amb una idea molt consolidada. Cal jugar a un gran nivell i que els seus millors jugadors no tinguen el dia. Cal ser precisos en les àrees davant un equip amb facilitat per al gol ara que recuperara Griezmann. Aquesta aturada li haurà servit per a recuperar el nivell físic i és determinant. Però té un elenc ofensiu per a triar que és letal. És un equip solidari i guanyador que sap jugar aquest tipus de partits on té molt en joc. Nosaltres estem bé i hem aconseguit minimitzar les opcions del rival, i ofensivament som dels millors de la lliga. Hem sigut guanyadors dels partits davant els equips que ens precedeixen en la taula”.

Premi a l’entrenador del mes en LaLiga

“Estic satisfet, diguem que és una distinció individual però que realment no ho és. És un treball de tots i dels jugadors que aconsegueixen les victòries. Si no guanyes, al tècnic no li cau cap distinció. Estic molt content, però faig partícip al cos tècnic, al club i especialment als jugadors que són els que ens donen les alegries”.

Compartir.