skip to content
Llaneza i Pau reben la Medalla d’Or de Vila-real
Llaneza i Pau reben la Medalla d’Or de Vila-real
||||||

El vicepresident i el defensa han sigut condecorats a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner

El vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, i el futbolista groc Pau Francisco Torres han rebut en la matinal d’aquest diumenge la Medalla d’Or de la ciutat en un emotiu acte que ha tingut lloc a l’Auditori Municipal Músic Rafel Beltrán Moner.

L’Ajuntament de Vila-real distingeix amb la Medalla d’Or a diferents persones o entitats que han aportat el seu granet d’arena a la millora i l’expansió de la imatge del municipi.

Aquest reconeixement ha comptat amb la presència de les principals autoritats de la ciutat de Vila-real. El lliurament de tots dos guardons va ser aprovada pel ple municipal amb suport unànime de tots els edils del municipi. En el cas de Pau, ja va ser nomenat ambaixador de la ciutat i la Ciutat Esportiva Municipal CEM porta el seu nom per haver-se convertit en un emblema per als joves futbolistes locals.

Durant l’esdeveniment, també s’ha condecorat al ciclista vila-realenc Sebastián Mora, un dels estendards de Endavant Esports, programa de mecenatge esportiu del Villarreal CF. L’esportista ja comptava amb la Medalla de Plata de la ciutat.

Premi a tota una vida

Amb José Manuel Llaneza en la directiva groga, el Villarreal CF s’ha consolidat en l’elit del futbol espanyol, ja que amb la pròxima temporada 22/23 ja seran 23 les campanyes del Submarí en Primera Divisió. El Submarí ha aconseguit un subcampionat de lliga i ha jugat competició europea en 18 temporades (16 sense comptar la Copa Intertoto). A més, el reconegut directiu és un dels artífexs del projecte a llarg termini del Villarreal, que va tindre el seu màxim reconeixement amb la consecució del títol de l’Europa League.

Compartir.