skip to content
Les noves ‘groguetes’ s’uneixen a Herbolario Navarro
Les noves ‘groguetes’ s’uneixen a Herbolario Navarro
||||

Els nous rostres del conjunt groc han rebut la seua targeta com a socis del Club Navarro

Les noves futbolistes del Villarreal Femenino ja són part de la família d’Herbolario Navarro. Pamela Tajonar, Ainoa Campo, Zaïra Flores, Estefa Lima, Paola Soldevila, Raquel Pinel, Belén Martínez, Pancha Lara, Nerea Pérez, Aixa Salvador i Tere Morató han rebut les seues targetes que les acredita com a sòcies del Club Navarro, al qual ja pertanyien la resta d’integrants de la plantilla ‘grogueta’.

Herbolari Navarro és una entitat ecològica nascuda en 1771. L’empresa s’ha expandit i ha passat de ser un xicotet herbolari de València a una xarxa de supermercats ecològics que compta amb tendes distribuïdes a Albacete, Alacant, Balears, Cantàbria, Castelló, Conca, Madrid, Múrcia, València, Valladolid, Logronyo i Biscaia. A les tendes, Herbolario Navarro es comercialitza tot el necessari per a gaudir d’una Salut Natural, sempre amb la finalitat d’oferir productes de la major qualitat i amb totes les garanties per al consumidor.

Els suplements dietètics i l’alimentació natural i ecològica són claus per a tots els esportistes, especialment per a l’esport d’elit. El Villarreal CF i el seu equip mèdic estan molt compromesos amb la salut i el rendiment dels seus jugadors, considerant l’alimentació natural i ecològica com un dels pilars fonamentals, tractant sempre d’inculcar en els jugadors una cura de la salut des d’una perspectiva natural i conscient.

Herbolario Navarro s’estrena en La Salera

Herbolario Navarro ha obert una nova botiga en el Centre Comercial La Salera (Castelló). Un nou establiment comercial de grans dimensions, on els clients de la província podran comprar els millors productes de la signatura ecològica.

Més informació i compra en línia de productes en https://www.herbolarionavarro.es/

Compartir.