skip to content
La Villarreal Final Cup tanca en gran
La Villarreal Final Cup tanca en gran
||||

Els equips de la Cantera Grogueta van véncer en tres de les cinc categories

La Villarreal Final Cup va tornar a celebrar-se novament a Vila-real. Després de dos anys d’interrupció per la pandèmia del covid-19, les graderies de la Ciutat Esportiva de Miralcamp i de la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) Pau Francisco Torres van vibrar amb les exhibicions de les futures estreles que van participar en el prestigiós torneig organitzat pel Villarreal CF.

En la present edició, el torneig estival va comptar amb la participació de 40 clubs de diferents punts de la geografia nacional i internacional. Els equips van competir en categoria prebenjamí (2015 i 2014), Benjamí (2013 i 2012), aleví (2011) i Infantil (2008 i 2009). Els equips de la Cantera Grogueta van ser els grans triomfadors del torneig, ja que van véncer en tres de les cinc categories, concretament en categoria prebenjamí, Benjamí de segon any i Infantil. D’altra banda, els equips grocs van ser subcampions en les categories restants, Benjamí de primer any i Aleví.

Tots els participants van fer gaudir als nombrosos espectadors que van passar a gaudir del millor futbol formatiu. A més, els joves futbolistes van oferir un exemple d’esportivitat i joc net.

Els campions d’aquesta edició de la Villarreal Final Cup han sigut els següents:

Categoria prebenjamí: Villarreal CF
Categoria Benjamí (2013): Llevant UD
Categoria Benjamí (2012): Villarreal CF
Categoria Aleví: CD Roda
Categoria Infantil: Villarreal CF

Compartir.