skip to content
La reconquesta de lliga comença a Granada
La reconquesta de lliga comença a Granada

El Villarreal buscarà en terres nassarites trencar la dinàmica de cinc partits sense conéixer la victòria en LALIGA EA Sports

El Villarreal buscarà començar la reconquesta de lliga a Granada. El Submarí vol millorar les sensacions dels últims duels en l’Estadio de la Cerámica i fer fallida la dinàmica de cinc partits domèstics sense sumar una victòria.

Els groguets arriben al duel en Los Cármenes amb nou punts en el seu caseller i un balanç de tres empats i dues derrotes. Exactament el mateix que el seu rival, el Granada CF, que és 19a i acumula tres punts menys que el Submarí en els mateixos partits.

En este inici de lliga, el Villarreal ha registrat millors xifres a domicili que en La Ceràmica. Els grocs han disputat quatre duels, aconseguint un triomf, dos empats i collint només una derrota.

Per a la causa, Pacheta recupera a un dels puntals de l’equip, Álex Baena, que ja ha complit el cicle de dos partits de sanció per la seua expulsió a Getafe. El migcampista d’Almeria ha anotat un gol i ha repartit quatre assistències fins a la data. El ‘16’ del Villarreal és el quart futbolista més prolífic de LALIGA en esta parcel·la.

Compartir.