Placeholder canvas
La Copa Endavant es juga a l’Alcora!
La Copa Endavant es juga a l’Alcora!

El municipi alcorí serà la novena parada del Tour Centenari Groguet

El Villarreal CF, a través del Tour Centenari groguet, continua portant el millor futbol a la província de Castelló. En aquesta ocasió, l’Alcora acollirà la novena jornada de la Copa Endavant 3×3, el divertit torneig que es disputarà el dimecres 10 de maig en el Camp El Saltador.

En total, 122 participants dividits en 35 equips diferents participaran en una competició que consta de dues categories: la Groc, per als nascuts entre 2011 i 2013; i la Blau, per als nascuts entre 2014 i 2016.

Tots els jugadors rebran un pack de benvinguda únicament per participar. Aquest inclou, entre altres coses, una samarreta grogueta especial amb la qual disputaran el torneig. Els equips que isquen vencedors rebran les seues merescudes medalles de campions i estaràn a la gran final del torneig que es disputarà en l’Estadi de la Ceràmica.

Així mateix, el Villarreal portarà a l’Alcora una gran varietat de jocs per a amenitzar la jornada dels més xicotets. El trofeu de la UEFA Europa League conquistat pel Submarí en la temporada 2020/21 també serà present en la localitat alcorina perquè els participants i els seus familiars es fotografien amb la copa.

El torneig, ja celebrat a Segorbe, Almassora, Benicàssim, Nules, La Vall d’Uixó, Vinaròs i Borriana, comptarà amb la presència de Marcos Senna, llegenda i ambaixador del club.

Compartir.