skip to content
L’A-Ball triomfa en l’Estadi de la Ceràmica
L’A-Ball triomfa en l’Estadi de la Ceràmica
||||

Els aficionats han pogut gaudir del futbol en cadira de rodes en la Fan Zone prèvia al partit davant l’Atlético

L’A-Ball ha sigut protagonista en la prèvia del partit enfront de l’Atlético de Madrid en l’Estadi de la Ceràmica. Aquest esport, el nom del qual juga amb la fonètica anglosaxona able (capaç) és el futbol en cadira de rodes, que ha sigut inventat i dissenyat per valencians i està reconegut per la Real Federación Española de Fútbol i la FIFA.

En els limítrofs de la Ceràmica, els aficionats groguets van poder gaudir d’una exhibició entre un combinat de representants del Villarreal i un de la Selecció Espanyola, a més de poder provar aquest particular i inclusiu esport. D’altra banda, els internacionals groguets Aixa Salvador i Marcos Senna van ser reconeguts com a ambaixadors de l’A-Ball per l’organització.

El Villarreal és el primer club que organitza una exhibició i dona visibilitat a l’A-Ball en la prèvia d’un partit de LaLiga. L’entitat groga desitja la major de les sorts a tots els integrants d’aquest esport en el seu procés de professionalització i desitja molts èxits a l’organització, que promou la inclusió en el món de l’esport des de la Comunitat Valenciana per a tothom.

Compartir.