skip to content
Informació rellevant per al Villarreal Femení-Real Madrid
Informació rellevant per al Villarreal Femení-Real Madrid

Els abonats hauran de recollir la seua entrada gratis tant a la Tenda Oficial de l’Estadio de la Cerámica com a la Tenda Oficial del Centre per a poder presenciar el partit en el Mini Estadi (dissabte 30 de març, 19.00h)

El Villarreal CF vol comunicar la següent informació relacionada amb el partit entre el Villarreal Femení i el Real Madrid, corresponent a la jornada 22 de Liga F, que es disputarà el pròxim dissabte 30 de març a les 19.00 hores en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza:

  • Els abonats del Villarreal CF, així com les persones que posseïsquen el Carnet ‘Soc Groguet’ (Carnet Simpatitzant)* que vulguen acudir al partit hauran de recollir gratis la seua entrada, de forma anticipada i de manera presencial, tant a la Tenda Oficial de l’Estadio de la Cerámica com a la Tenda Oficial del Centre a partir del dimarts 26 de març. Aquestes entrades estaran destinades exclusivament a l’afició local.
  • Cada abonat podrà retirar una única entrada.
  • El Villarreal CF habilitarà, des del mateix dimarts 26 de març, la venda anticipada d’entrades per a l’afició visitant en Fons Sud (10 euros). Aquestes entrades es podran adquirir, de manera presencial, tant a la Tenda Oficial de l’Estadio de la Cerámica com a la Tenda Oficial del Centre.
  • La recollida i venda d’entrades a les Tendes Oficials estarà activa des del dimarts 26 de març fins al divendres 29 de març, en horari comercial (totes dues dates incloses).
  • Tant per a l’afició local com visitant, l’accés al Mini Estadi serà exclusivament per entrada física i numerada. No servirà presentar l’abonament del Villarreal CF en l’accés a l’estadi. 
  • L’accés  dels aficionats a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza serà, exclusivament, pel Centre  d’Esports Municipal (CEM).

*Els simpatitzants tindran, en aquesta ocasió, els mateixos drets que els abonats. 

Horaris de las Tendes Oficials

Els horaris de la Tenda Oficial de l’Estadio de la Cerámica són: 

  • De dilluns a dimecres, de 10.00 a 18.00 hores. 
  • Dijous i divendres, de 10.00 a 20.00 hores.

Els horaris de la Tenda Oficial del Centre són: 

  • De dilluns a dimecres, de 10.00 a 20.00 hores. 
  • Dijous, de 10.00 a 18.00 hores. 

*Tant la recollida d’entrades per a abonats com la venda d’entrades s’efectuaran únicament des del dimarts 26 de març fins al divendres 29 de març.

Compartir.