skip to content
Hiroyuki Kawamura, un aficionat ‘groguet’ al Japó
Hiroyuki Kawamura, un aficionat ‘groguet’ al Japó
||||

L’aficionat del Villarreal va complir el seu somni de conéixer l’Estadi de la Ceràmica al novembre de 2011

Hiroyuki Kawamura va començar a seguir al Villarreal en la temporada 2003/2004, amb l’arribada al club del seu jugador favorit, Juan Román Riquelme. Aquest aficionat ‘groguet’ viu a Tòquio, el Japó. En l’actualitat, Kawamura treballa en el departament de màrqueting d’una companyia de videojocs.

Des que va conéixer al club, Kawamura es va enamorar del Villarreal: “Té un model de club que nodreix als joves jugadors amb una filosofia sòlida”. Tanta és la seua passió pel club ‘groguet’, que aquest fidel aficionat groc va ser un dels creadors de la pàgina web Villarreal Japan, un portal creat al gener de 2009 i que roman actiu actualment.

Després de diversos anys seguint al Villarreal des del seu país, Kawamura va tindre l’oportunitat de visitar l’Estadi de la Ceràmica al novembre de 2011 i presenciar dues trobades: un Villarreal-Getafe de LaLiga i el Villarreal-Manchester City d’UEFA Champions League. En aquella visita, Kawamura va poder conéixer a altres fans internacionals del Submarí Groc. La diferència horària no impedeix que el seguidor ‘groguet’ no es perda cap partit del Villarreal. Cada cap de setmana, compleix amb el ritual de seguir a l’equip dels seus amors per televisió malgrat estar a milers de quilòmetres de distància.

Preguntat pel seu millor moment com a aficionat del Villarreal, Kawamura el té clar: el penal parat per Gero Rulli que va proclamar al Villarreal campió de la UEFA Europa League. Així mateix, el seu jugador favorit actual és Yeremy Pino, encara que reconeix que si ha de quedar-se amb un al llarg de la història del club el gran triat és Bruno Soriano. “És l’orgull del club, una llegenda que ha jugat tota la seua carrera al Villarreal i és el nostre etern capità”, destaca Kawamura.

Des del Villarreal CF, a través de la sèrie ‘Yellows Around the World’, contem les històries d’alguns dels majors aficionats internacionals del Submarí.

 

Compartir.