“Hem acabat l’últim partit amb sensacions extraordinàries”
“Hem acabat l’últim partit amb sensacions extraordinàries”

Quique Setién ha destacat la voluntat i l’ambició de l’equip, malgrat no tindre objectius en joc

L’entrenador del Villarreal, Quique Setién, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar l’empat davant l’Atlético de Madrid (2-2), que tanca la present campanya 2022-23: “Hem controlat el partit i hem jugat en camp rival. Hem llançat 19 vegades. Ens hauria agradat marcar més gols, però és difícil fer-ho davant un equip que defensa tan bé. Hem pressionat a dalt i ens ha servit per a robar moltes pilotes, encara que assumint riscos”.

El tècnic de Santander ha destacat la bona faena de l’equip en l’última cita del campionat: “Hem acabat l’últim partit amb sensacions extraordinàries. Em vaig molt content. Els jugadors han donat exemple de voluntat i ambició. No ens jugàvem res i així i tot hem anat pel partit. Això m’ha agradat molt després d’una temporada tan difícil i tan llarga”.

Així mateix, l’entrenador del Villarreal ha elogiat a Jorge Pascual, protagonista en el partit pel seu gol en el temps afegit: “Crec que té un gran potencial i crec que algun dia serà un gran futbolista. Hui ha jugat una estoneta ha marcat i ens ha donat un punt. És un bon rematador, fort i té tècniques. Li falta adquirir alguns aspectes i acostumar-se al ritme competitiu. Aquesta pedrera té molt talent i hi ha molts xics que tenen qualitat”.

Compartir.