“Es la meua millor temporada en Primera”
“Es la meua millor temporada en Primera”

ACF FOTOGRAFIA

Uche destaca que tant ell com l’equip han realitzat una gran campanya

El davanter del Villarreal, Ikechukwu Uche, ha assegurat que enguany ha sigut dels millors de la seua carrera, en el qual ha aconseguit anotar 14 gols i el Submarí ha aconseguit classificar-se a Europa League: “Sempre treball per a contribuir en tot el possible a l’equip i sempre que puga marcar gols millor. Aquesta temporada vaig acabar amb 14 dianes i és per a estar content perquè ha sigut la meua millor temporada en Primera, sobretot, quant a gols. A més, tot l’equip ha fet una gran campanya i estem tots molt satisfets”.

Prendre la decisió de tornar al Villarreal, després de diversos anys cedit, ha sigut un encert, ha afirmat el nigerià: “Des que vaig llegar ací tot m’ha anat a millor i quan vaig prendre la decisió de tornar no tenia dubtes, ho tenia clar i amb treball i sacrifici jo crec que tot m’ha anat molt bé, l’any passat l’ascens i aquesta temporada la classificació a Europa League. Va ser una bona decisió sabent que el Villarreal és un gran club”.

L’ariet també ha reconegut que va ser fonamental per a ell retrobar-se en el Submarí amb Marcelino, entrenador que ja li va dirigir en el Recreativo de Huelva i on va ser pichichi de Segona Divisió: “Tornar a trobar-me amb Marcelino i treballar junts una altra vegada va ser molt important. Ell ha sigut una de les claus de l’èxit meu i del club”.

Des que Cristopher Ohen anotara 17 gols amb el Compostela en la temporada 1996/97, cap nigerià havia aconseguit 14 gols o més en Primera Divisió. Uche ha reconegut estar molt satisfet per aconseguir-ho: “És alguna cosa per a estar orgullós i cal seguir treballant per a seguir aportant gols al Villarreal. Estic molt satisfet de la temporada que he fet i cal seguir millorant”.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPuche22mayoweb.mp4{/mp4remote}
Compartir.