skip to content
Groc Talent ja coneix als seus tres finalistes
Groc Talent ja coneix als seus tres finalistes

Rebelodic, Pasqual Riera i Diversos actuaran en la gran final, que tindrà lloc en la prèvia del partit davant el València CF

Groc Talent ja té finalistes. Les bandes provincials Rebelodic, Pasqual Riera i Diversos tornaran a actuar en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica durant la prèvia del derbi davant el València, el diumenge 17 de març (16:15h).

L’afició del Submarí ha elegit als finalistes amb els seus vots, després de les actuacions dels sis artistes participants en les prèvies dels partits que ha disputat el Villarreal a casa esta mateixa temporada.

En la gran final, Rebelodic, Pasqual Riera i Diversos Sevas tornaran a delectar al públic amb el seu talent i barallaran per participar en el prestigiós festival del SanSan Festival. Els grups completaran actuacions de 20 minutos per a delit dels seguidors que acudisquen a gaudir de l’esdeveniment en la Fan Zone. Un jurat professional elegirà al candidat guanyador, que tindrà l’oportunitat d’actuar en el SanSan Festival.

Una quarta edició de Groc Talent plagada de talent

La quarta edició de Groc Talent, impulsat a través d’Endavant Cultura, ha comptat amb sis impressionants actuacions de bandes i artistes de la província de Castelló. A més dels finalistes Diversos, Rebelodic i Pasqual Riera, altres grups com a Generació Z, Suport Vital Band i Missing han compartit el seu talent davant centenars d’aficionats ‘groguets’ que han gaudit de les prèvies dels partits del Submarí en la Fan Zone durant la present campanya. Gràcies a tots!

Reviu el pas dels grups provincials per Groc Talent:

Soporte Vital Band

Rebelodic RockBand

Generación Z

Pascual Riera

Missing

Diversos Sevas

Compartir.