Gran punt i final a la temporada (2-2)

El Villarreal tanca LaLiga en un frenètic partit davant l’Atlético de Madrid en l’Estadio de la Cerámica

El Villarreal va posar el punt i final a la temporada davant l’Atlético de Madrid (2-2). Els grocs van concloure el curs amb un empat davant el conjunt blanc-i-vermell en un partit sense res en joc per als locals. Es va avançar el Submarí, va remuntar l’Atlético i Jorge Pascual va posar les taules en el temps de prolongació.

El Submarí tancava el campionat de lliga davant un rival d’excepció com l’Atlético de Madrid. Un fantàstic partit per a culminar la temporada amb un triomf davant la seua afició. Malgrat no haver-hi interessos en joc per al combinat local, l’equip de Quique Setién va saltar al verd molt desembolicat i amb ganes de fer circular l’esfèric.

Abans del minut 10, Nico Jackson va rebre una pilota rebutjada en l’àrea rival i no va perdonar davant Grbic. El davanter senegalés va traure un fantàstic llançament creuat amb el qual posar el 1-0 en el lluminós de l’Estadio del la Cerámica.

El partit prometia espectacle i l’acabaria donant. Abans del minut 20, l’equip ‘colchonero’ ja havia igualat el marcador amb un gol de Correa. L’argentí va marcar a passada de Griezmann en una acció a pilota parada en la qual va funcionar l’estratègia del Cholo Simeone.

La igualada visitant no va minvar els ànims del Villarreal. El conjunt de Setién en cap cas va alterar el plantejament i va continuar buscant la porteria rival. Complit el minut 40, en dues accions successives, els jugadors de tots dos equips van reclamar penal, però el col·legiat no va decretar pena màxima en cap de les àrees. I per a posar fi al primer acte, Capoue va estavellar un fort míssil des de la frontal de l’àrea en la creuera de la porteria blanc-i-vermella.

Ja en la segona meitat, prop de l’hora de partit, Correa va marcar el segon gol blanc-i-vermell en l’Estadio de la Cerámica. El davanter argentí va culminar un vertiginós contraatac conduït per Griezmann. Els mateixos protagonistes que en el 1-1. El ‘10’ blanc-i-vermell va rebre només davant Jorgensen, al qual va sortejar, abans de marcar a plaer.

Amb el marcador en contra, el Submarí va fer un pas al capdavant a la recerca de l’empat. Especialment a partir del minut 70, quan l’Atlético de Madrid es va quedar amb un home menys per l’expulsió de Witsel. El defensa belga va veure la cartolina roja per un enderrocament a Lo Celso quan aquest es quedava només davant el porter blanc-i-vermell.

En el temps afegit, Jorge Pascual va caçar una pilota solta dins de l’àrea per a marcar el seu primer gol amb la samarreta del Villarreal i posar l’empat a dos en el marcador. Amb el gol del jugador del planter groguet, el Submarí va tancar un notable curs.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Jorgensen; Kiko F. (J. Cuenca, m. 46), Mandi (J. Pascual, m. 85), Pau, Alberto M. (J. Mojica, m. 84); M. Trigueros (Álex B., m. 66), Parejo, Capoue; Chukwueze (Lo Celso, m. 66), N. Jackson i Yeremy.

Atlético de Madrid: Grbic (A. Gomis, m. 84); Molina L., Savic, Witsel, M. Hermoso; Saúl, Koke, Barrios, Reguilón (Lemar, m. 84), Griezmann i Correa (Morata, m. 84).

Gol: 1-0. Min. 9: N. Jackson. 1-1. Min. 18: Correa. 1-2. Min. 56: Correa. 2-2. Min. 93: J. Pascual.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Comité Basc). Va amonestar als locals Alberto M., Capoue, i Álex B., així com als visitants Correa i Barrios. Va expulsar a Witsel amb roja directa (71’).

Incidències: Partit entre el Villarreal i l’Atlético de Madrid, corresponent a la jornada 38 de LaLiga, celebrat davant 18.226 espectadors en l’Estadio de la Cerámica.