Placeholder canvas
Fran Escribá, 100 dies al capdavant del Submarí
Fran Escribá, 100 dies al capdavant del Submarí

HOYOYO

El míster groc va analitzar el pròxim xoc a San Mamés davant l’Athletic (diumenge, 20.45 hores)

L’entrenador del Villarreal, Fran Escribá, compleix hui 100 dies al capdavant del Submarí. El tècnic valencià ha volgut valorar la situació a nivell general després de més de tres mesos de groc. “El balanç d’aquests 100 dies és molt positiu. Des del primer dia em vaig sentir molt recolzat. A nivell esportiu va ser dur al principi, però l’equip ha revertit la situació. En general veig més llums que ombres”, va explicar. I va concretar: “Tenim molt bons jugadors i un gran cos tècnic. Això és el que em sosté. El passat està bé, però sempre pense que el millor està per arribar”.

Respecte a la taula i a la posició del Submarí a Laliga Santander, va ser clar: “No mire la classificació. Sé que som tercers, però tenim clar que les distàncies són molt curtes. Cada partit és importantíssim”, ha comentat. I va passar ràpidament a parlar del pròxim compromís. “Hi ha estadis que són especials i San Mamés és un d’ells. L’Athletic és molt més fort a casa que fora. Allà, els 90 minuts són llarguíssims”, ha argumentat.

Escribà també va destacar la intensitat amb la hauran d’afrontar el compromís a Bilbao (diumenge, 20.45 hores). “Serà un partit molt físic a Bilbao i després tenim un altre partit molt complicat a Zürich. L’Athletic és un gran equip. Si basem el partit en el físic, en el cos a cos, no tenim res a fer. I si defensem prop del àrea també ho tindrem complicat. El joc directe és molt difícil de defensar, però la idea del partit és no ficar-nos enrere”, ha analitzat.

Quant a l’anàlisi del rival, Escribá va destacar el poder aeri bilbaí. “Aduriz és un grandíssim futbolista i lògicament tenim un pla contra tots els seus jugadors d’atac. No hem de generar jugades a pilota parada que no siguen necessàries. Ell i Raúl García són una d’aquelles parelles d’atac de les millors d’Europa”, va dir.

El Villarreal afronta en les pròximes setmanes compromisos molt exigents. “Veig l’equip molt tranquil davant aquesta sèrie de partits. L’important és pensar en el primer d’ells, que és el de l’Athletic. L’equip està molt bé físicament i crec que ens podrem sostenir bé”, ha conclòs.

Compartir.