Festa i solidaritat davant l’Sporting
Festa i solidaritat davant l’Sporting

HOYOYO

Endavant Província promocionarà Peníscola abans i durant el duel d’aquest divendres (20.45h)

Peníscola serà la gran protagonista del xoc d’aquest divendres davant el Real Sporting a l’Estadi de la Ceràmica (20.45 hores). La celebració d’Endavant Província es durà a terme abans i durant el partit mitjançant multitud d’activitats i festejos amb què l’afició groga podrà gaudir i conèixer els encants de la localitat del Baix Maestrat.

A més, en els prolegòmens del partit, els jugadors del Cadet A saltaran a la gespa per fotografiar-se amb el primer equip al costat d’un peu informatiu amb el qual pretenen promoure la col·laboració de l’afició en la lluita contra l’ELA. Alguns dels joves jugadors del ACD Peníscola desplaçats per presenciar el xoc contra el Real Sporting també es fotografiaran amb el primer equip amb motiu de la celebració d’Endavant Peníscola.

La jornada s’inaugurarà a les 14.30 hores amb el dinar oficial de directives que tindrà lloc al Restaurant Entrelínies, integrat en l’espectacular Estadi de la Ceràmica. En reconeixement a Peníscola, el menú anirà a càrrec del Restaurant Mandarina de la localitat del nord de Castelló. Més tard, a les 18.45 hores, començarà la Fan Zone, que a més d’activitats i entreteniment per a aficionats, comptarà amb una carpa d’Endavant Peníscola, en la qual es repartirà informació turística del municipi del Baix Maestrat. Per si fos poc, els aficionats també podran acostar-se a degustar alguns dels productes típics peniscolans.

Mitja hora abans del xoc, l’Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola, composta per 40 músics i dirigida per Manuel Beltrán Biosca, desfilarà per primera vegada sobre la taula l’Estadi de la Ceràmica. Ja en el descans del xoc, la banda de música peniscolana tornarà a delectar als presents amb una segona volta al camp.

Finalment, cal destacar que els joves futbolistes del Cadet A, amb la col·laboració dels companys de la Residència de la Ciutat Esportiva, repartiran, des de les 19.00 hores, ‘tiquets’ a un euro en els accessos a l’Estadi de la Ceràmica per a la rifa solidària que tindrà lloc al descans de la trobada i la recaptació anirà íntegrament destinada a FUNDELA (Fundació Espanyola per al Foment de la investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica) per a la investigació contra aquesta malaltia.

L’agenda d’aquest divendres és la següent:

  • 14.30 hores: Dinar oficial de directives al Restaurant Entrelínies de l’Estadi de la Ceràmica. El menú anirà a compte del Restaurant Mandarina de Peníscola.
  • 18.45 hores: Comença la festa a la ‘Fan Zone’ situada als voltants de l’Estadi de la Ceràmica. Hi haurà degustacions gratuïtes de menjar típic i productes locals, carpes turístiques i diversió per als més petits en forma de jocs i altres passatemps.
  • 19.00 hores: Els jugadors del Cadet A, amb ajuda dels seus companys de la Residència de la Ciutat Esportiva, repartiran ‘tiquets’ a un euro en els accessos a l’Estadi de la Ceràmica per a la rifa solidària que tindrà lloc durant el descans del xoc.
  • 20.15 hores: L’Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola desfilarà per primera vegada sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica.
  • 20.40 hores: El Cadet A i el ACD Peníscola formaran, per separat, per a la instantània oficial amb el primer equip.
  • 21.30 hores: Descans del enfrentamienito. El vídeo marcador de l’Estadi de la Ceràmica oferirà un espot promocional turístic de Peníscola. A més, la banda de música peniscolana tocarà per segona vegada.
Compartir.