skip to content
“Estem tristos i decebuts, però hem de pensar en el futur”
“Estem tristos i decebuts, però hem de pensar en el futur”

Marcelino ha assegurat que l’equip en cap moment es va negar a disputar anit el partit

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa posterior al partit davant Unionistas, on el Submarí s’ha acomiadat de la Copa del Rey després de perdre en els penals.

Estes han sigut les declaracions més destacades del tècnic de Gijón:

El partit

“Ha sigut estrany. És la primera vegada que em succeïx una cosa així. Qualsevol que analitze i que faça una reflexió veu que quan succeïx una pròrroga el major afavorit és l’equip de Primera Divisió. Per això, quin benefici tréiem de jugar hui? Havíem de quedar-nos un dia més i no teníem quasi canvis per a fer hui. Qui va dir això que no volíem jugar volia difamar. Ara es fa cas a qualsevol cosa sense reparar en què la notícia siga contrastada. Perquè vinga, ho pose en les xarxes i ja està. Nosaltres volíem tot el contrari.

Hui hi havia moltes possibilitats que s’arribara als penals perquè s’ha jugat molt poc. Ara hem de felicitar Unionistes per la classificació i centrar-nos en LALIGA, que tenim molta faena per davant”.

Com està l’equip i en què ha de millorar

“Estem tristos i decebuts, però hem de pensar ja en els nostres pròxims objectius i saber que l’absència de la Copa ens permetrà entrenar més per a assentar unes bases més sòlides. Hem de ser més competitius, contundents i guanyadors. Hem de millorar en moltes facetes i en això estem. Treballem per a ser millors cada dia”.

Sobre Unionistas

“Cal donar-li l’enhorabona a l’afició local perquè ha tingut un comportament molt correcte. Este format nou de Copa s’ha fet perquè es puguen donar estos moments de felicitat per a equips d’inferior categoria”.

Compartir.