skip to content
“Estem en un gran moment”
“Estem en un gran moment”

Quique Setién ha valorat la victòria del Submarí i també ha reconegut el gran partit del Cádiz

L’entrenador del Villarreal, Quique Setién, va valorar la victòria grogueta davant el Cádiz CF (2-0). El tècnic de Santander es va mostrar satisfet pel triomf: “Estem satisfets pels tres punts, encara que no hem fet el nostre millor partit. Hem guanyat i fins i tot hem tingut opcions d’ampliar la distància en el marcador, però he de reconéixer que el Cádiz ha fet un gran partit i ha merescut marcar”.

Malgrat l’alegria del triomf, el tècnic s’ha mostrat autocrític i ha reconegut que l’equip no ha oferit la imatge d’altres dies: “Hi ha hagut partits que hem merescut molt més del que hem aconseguit i hui ha sigut al contrari. No és que no hàgem fet un bon partit, és que m’agrada tindre més el control i podíem fer-lo millor. En qualsevol cas, li done mèrit al triomf. Hem guanyat davant un rival que s’està jugant la vida”.

Finalment, Setién ha tingut paraules d’elogi per a Nico Jackson pel seu gran partit i per a Pepe Reina, que ha complit 1.000 partits com a futbolista professional: “Nico és una amenaça constant i ens dona molt en el joc està en un moment excepcional, mentre que Reina ha estat brillant”.

Compartir.