Escribá: “L’equip va reaccionar molt bé”
Escribá: “L’equip va reaccionar molt bé”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal es va mostrar molt satisfet després de la victòria davant el FC Zürich

L’entrenador del Villarreal, Fran Escribá, es va mostrar satisfet després del debut en la UEFA Europa League davant el FC Zürich que va acabar 2-1 a favor dels grocs. “Ells han format amb un sistema no habitual, més defensiu i de contraatac. A més es van trobar amb un gol en els primers minuts”. Escribá, va assegurar estar content amb el resultat i les formes de l’equip: “Vam generar més ocasions que ells. Al descans vam dir que havíem de seguir atacant. Estic content pel triomf. L’equip va reaccionar molt bé”, va comentar.

Escribá va destacar especialment les rotacions realitzades: “Necessitàvem fer canvis per necessitat de rotació. Sabíem que ens podia passar factura a nivell físic, però crec que vam aguantar bé. Cheryshev, de fet, va aguantar més de l’esperat. Pato igual. M’ha semblat espectacular la reaparició de Jonathan i el seu joc entre línies. Hem refrescat a l’equip de cara al diumenge i els hem donat minuts als menys habituals. Açò és molt important”, va concretar.

L’entrenador del Villarreal va tenir paraules d’elogi per a N’Diaye. “És molt difícil refer-se com ho ha fet Alfred. Em quede amb açò. Estic molt content amb el seu partit. També li agraïsc a la gent la seua reacció. El lògic era posar-se més nerviós, però vam aconseguir refer-nos bé”, va afegir.

Finalment, el míster groc es va referir al pròxim xoc de lliga contra la Real Sociedad (diumenge, 18.30 hores): “Va a ser un partit difícil. La Real ens ho va a complicar moltíssim. Ens vénen dues setmanes de molts partits i poc descans. Anem a fer tot el possible per a tornar a intentar guanyar”.

Compartir.