Els germans Paralluelo brillen a la Cantera Grogueta
Els germans Paralluelo brillen a la Cantera Grogueta
||||

Salma ja marca gols amb el Femení A i Lorenzo competeix amb l’Infantil B del Villarreal CF

La família Paralluelo ha irromput amb força a la Cantera Grogueta. Els germans Salma i Lorenzo han arribat aquesta mateixa temporada a el futbol base del Villarreal CF i ja s’han guanyat la confiança i l’afecte de tots els seus companys. Salma és la més coneguda per allò que és atleta d’elit del Playas de Castellón i campiona del Món i d’Europa de futbol amb Espanya Sub-17.

Lorenzo té 12 anys i segueix els passos de la seua germana en el món de el futbol. En aquesta campanya milita a l’Infantil B, mostrant-se com un jugador potent que sol jugar escorat en banda dreta. Per contra, Salma, que fa tan sols uns dies va complir 16 anys, és esquerrana. La saragossana és una de les jugadores d’atac en el Femení A del club i ja ha marcat diversos gols vestida de groc.

En la família ens queda per destacar a José Jaume, el més gran dels germans. Actualment, ‘Jota’ juga al Amateur B de el Roda, club convingut amb el Villarreal CF.

La relació entre els tres germans sempre ha estat marcada per l’esport. “Els tres som molt esportistes i vam jugar a futbol. De xicotets sempre hem jugat junts al parc”, comenta Salma.

Això sí, pel que fa a les qualitats atlètiques sempre destacava la fèmina dels Paralluelo. “Si féssim una cursa guanyaria la meua germana, però jugant a futbol crec que jo”, fa broma el jove Lorenzo.

A l’hora de definir-entre ells es nota l’afecte. “La meua germana és una bona persona, força divertida i molt activa”, assevera Lorenzo. Per la seua banda, Salma destaca el saber estar del seu germà xicotet: “Lorenzo és un xiquet molt responsable i madur per la seua edat. Diria que també molt lleial. Em porte bé amb ell i m’ho passe genial”.

La seua relació és magnífica, més enllà que Salma no puga anar a animar massa al seu germà. “La meua germana no sol vindre a veure jugar, però ho entenc perquè té poc temps. Jo a ella sí que vaig a animar-la”, recalca el menor. L’atleta i futbolista assumeix la seua part de culpa, tot i que es defensa: “És cert que no vaig molt a animar-lo, però sempre que puc ho faig perquè m’agrada veure’l jugar”.

L’adaptació dels Paralluelo a la ciutat i al club està sent extraordinària. “Vivim a Vila-real i l’adaptació ha estat molt bona per part de tota la família. A mi, personalment, en l’equip m’ha rebut amb els braços oberts i estic molt motivada de cara a aquesta temporada”, finalitza Salma. Una família que té alguna cosa molt especial.

Quant es coneixen els germans Paralluelo? Salma i Lorenzo s’han sotmès a un divertit ‘test’ amb un càstig molt especial. Els dos jugadors del planter contesten a tres preguntes sobre el seu germà i el que menys encerte haurà d’accedir al desig del seu germà, escrit prèviament. Per descobrir qui va guanyar tan sol cal utilitzar el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.