El Villarreal vola alt (3-1)

HOYOYO

El Submarí aconsegueix la seua tercera victòria consecutiva amb gols de Soldado i Bakambu (2)

El Villarreal continua llançat en el seu objectiu de ficar-se a Europa. Els grocs van sumar la seua tercera victòria consecutiva a LaLiga Santander davant el Real Sporting de Gijón gràcies als gols de Soldado i de Bakambu, aquest últim per partida doble. Aquest resultat positiu provoca que l’equip de Fran Escribá es mantinga ferm en la cinquena posició.

El Submarí va eixir  més entonat que el seu rival i va estar a punt d’avançar-se en diverses ocasions. La més clara va estar en les botes de Roberto Soriano després d’una espectacular jugada de l’atac groc, però el xut del ’20’ el va treure Isma López sobre la mateixa línia de gol (m. 13).

L’Sporting va anar millorant amb el pas dels minuts. De fet, va fregar el gol en dues oportunitats. Primer Moi Gómez va disparar al travesser, mentre que poc després Xavi Torres va rematar de cap dins l’àrea i la pilota no va acabar dins per una extraordinària parada d’Andrés Fernández.

El Villarreal va reaccionar i això li va servir per perforar la porteria de Cuéllar. L’1-0 va arribar al minut 32. Soldado ‘va punxar’ una pilota per alt cedit per Rodrigo i va definir amb suavitat al costat del pal. Aquest tant va afectar el conjunt asturià i va encoratjar els grocs, que van ampliar la seua renda ja en la segona meitat.

El 2-0 i el 3-0 van portar la signatura de Cédric Bakambu. Primer va superar a Cuéllar en aprofitar a la perfecció una passada interior de Jonathan dos Santos (m. 46), mentre que 13 minuts més tard va anotar el 3-0 després d’una rematada a centre ras de Roberto Soldado.

L’Sporting va retallar distàncies en el marcador gràcies a un xut creuat de Douglas (3-1), però el signe del partit ja no canviaria. Victòria importantíssima del Villarreal en la seua lluita per aconseguir llocs europeus.

El proper partit del Submarí serà contra el FC Barcelona al Camp Nou el dissabte 6 de maig a partir de les 18.30 hores.

Villarreal CF: Andrés; Mario, Bonera, Álvaro, José Ángel; Jonathan dos Santos, Bruno, Rodrigo, Soriano (Trigueros, m. 88); Bakambu (Sansone, m. 68) i Soldado (Adrián, m. 75).

Real Sporting de Gijón: Cuéllar; Douglas, Babin, Amorebieta (Víctor Rodríguez, m. 51), Meré, Isma López; Carmona (Sergio Álvarez, m. 66), Xavi Torres, Vesga (Burgui, m. 46), Moi Gómez; i Cop.

Gols: 1-0. Min. 32: Soldado. 2-0. Min. 46: Bakambu. 3-0. Min. 59: Bakambu. 3-1. Min. 72: Douglas.

Àrbitre: Estrada Fernández (C. Català). Groga als locals Jonathan dos Santos i Bonera; així com al visitant Amorebieta.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 35 de LaLiga Santander disputat a l’Estadi de la Ceràmica davant la presència de 15.120 espectadors.