Placeholder canvas
“El Villarreal sempre va ser la meua primera opció”
“El Villarreal sempre va ser la meua primera opció”

Ramon Terrats s’ha mostrat ambiciós amb els objectius del Submarí per a la temporada 2023/24

El futbolista del Villarreal CF, Ramon Terrats, ha atés aquest matí als mitjans oficials del club després de completar la sessió d’entrenament d’aquest matí a Suïssa. Terrats ha parlat sobre el seu rol en l’equip, la situació actual de la plantilla i el futur augura a l’equip per a la temporada 2023/24.

Aquestes han sigut les declaracions més destacades del migcampista groc:

Sensacions de l’equip

“L’equip està treballant bé, amb ganes i il·lusió. És cert que el resultat de l’altre dia no va ser per a res el que esperàvem, però ens serveix per a adonar-nos d’on estem, del que necessitem i del que ens espera”.

Nova oportunitat davant el SCR Altach

“Demà tenim una altra oportunitat per a continuar millorant com a grup i com a equip. L’important és que anem tots en una mateixa direcció. El partit de demà serà clau per a continuar millorant”.

Fitxar pel Villarreal, prioritat absoluta

“El Villarreal era la meua primera i l’única opció que em cridava l’atenció. Ací tot m’ha anat com a anell al dit i, per tant, no em va costar decidir-me. Estic molt content per l’oportunitat que m’ha donat el club. És un somni ser ací i tinc moltes ganes de continuar treballant, jugant i aprenent dels companys”.

Il·lusió per l’Europa League i la quarta plaça en LaLiga

“L’Europa League serà una competició dura i competitiva, però no ens volem posar límits. Som conscients del complicat que és guanyar un títol així per la quantitat de grans equips que hi ha, però l’intentarem fins al final. En LaLiga m’agradaria poder barallar per estar entre els quatre primers”.

Compartir.