El Villarreal CF rep el reconeixement del CEU
El Villarreal CF rep el reconeixement del CEU
||||||

El club ha estat condecorat amb la Medalla al Mèrit Esportiu i Social de la Universitat CEU Cardenal Herrera

Tot un honor. El Villarreal CF ha rebut aquest matí la Medalla al Mèrit Esportiu i Social de la Universitat CEU Cardenal Herrera, que ha volgut reconèixer així el mèrit de la tasca esportiva i social del club groc. El lliurament de la Medalla s’ha realitzat durant l’acte oficial d’obertura de curs que s’ha celebrat a la seu central, a Alfara del Patriarca (València), i ha comptat amb la presència del president del club, Fernando Roig; el vicepresident, José Manuel Llaneza; i el conseller delegat, Fernando Roig Negueroles.

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, ha agraït enormement el reconeixement: “Ens omple d’orgull per vindre d’una entitat emblemàtica i prestigiosa en la formació acadèmica espanyola, la primera universitat privada de la Comunitat Valenciana, amb gairebé 50 anys de trajectòria. crec que tant el CEU com el Villarreal CF som molt similars. Tenim la mateixa filosofia: l’esforç, la formació i la humilitat, volem seguir creixent i millorant cada dia. Les dues entitats formem persones”.

El màxim mandatari groc també ha destacat els valors i objectius formatius que comparteixen les dues institucions i ha expressat el seu desig que les autoritats competents autoritzen com més aviat millor la implantació del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport en el CEU de Castelló.

Per la seua banda, el rector de la CEU UCH, Vicente Navarro, ha destacat que se li ha concedit aquesta Medalla al club “en reconeixement a una trajectòria que ha transcendit l’àmbit del futbol per convertir-se en una entitat dinamitzadora de l’esport en general, per ser referent de valors de la cultura del mèrit com a forma de millorar i comprometre amb la societat, així com per haver contribuït de forma rellevant al desenvolupament del projecte d’aquesta Universitat en el seu campus de Castelló”.

Acord dins d’Endavant Formació

Cal recordar que el club groc i la Universitat CEU Cardenal Herrera mantenen una estreta vinculació i col·laboren activament baix el projecte d’Endavant Formació, amb el qual el Villarreal CF canalitza la seua clara aposta per impulsar el creixement de l’esport entre l’estudiantat, així com cooperar en la millora de la formació, la investigació i la difusió del coneixement i la innovació tant en l’àmbit social com esportiu.

Amb el lliurament d’aquest reconeixement, la CEU UCH posa en valor l’estreta relació que manté amb el Villarreal CF a través de l’Aula Universitària Endavant. Una cooperació que es concreta en diverses línies de treball. Entre elles: un programa d’investigació conjunt en les àrees d’educació i esport, un programa de formació en cultura de l’esforç i superació, així com programes de pràctiques professionals en l’àrea del màrqueting, la comunicació pública i les ciències de la salut. El club, així mateix, dóna suport a nombroses iniciatives solidàries de la CEU UCH i s’ha convertit en un gran suport per a la iniciativa d’implantació del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport al campus de Castelló.

A més del seu compromís amb la formació acadèmica, baix la marca corporativa ‘Endavant’, el Villarreal CF dóna suport econòmic i esportiu a 30 clubs i 38 esportistes d’elit, col·labora amb més de 3.500 persones de 80 centres de la Comunitat Valenciana, porta a terme una iniciativa pionera en el futbol espanyol, en què tots els equips de futbol 11 de l’escola apadrinen a un centre de la província de Castelló (autisme, paràlisi cerebral, gent gran, centre de menors) amb el qual mantenen una relació de convivència al llarg de la temporada i impulsa el turisme de la província convidant als pobles a que formen part dels partits a l’Estadi de la Ceràmica. A tots aquests projectes d’Endavant, que arriben a més de 30 mil persones, el Villarreal CF destina cada temporada més de 1.150.000 euros.

Compartir.