Placeholder canvas
El Villarreal CF i Director11 estrenyen els seus llaços
El Villarreal CF i Director11 estrenyen els seus llaços
||||

Després d’una dècada de col·laboració, les dues entitats renoven el seu compromís per seguir potenciant la digitalització del planter

Una fructífera relació. El Villarreal CF i Director11 han arribat a un acord per potenciar encara més la digitalització del planter ajudant en el desenvolupament dels jugadors i la coordinació dels departaments.

Després d’una dècada de col·laboració, les dues entitats han decidit estrènyer encara més els seus llaços per donar-li més importància si cap al futbol base groc.

No en va, Director 11 agilitza la gestió dels departaments i ajuda a tindre el control i seguir l’evolució dels jugadors de la #CanteraGrogueta. Així, el futbol base groc segueix creixent cada any collint grans èxits amb l’objectiu de formar jugadors, però també persones.

El Villarreal CF és un club que aposta fermament pel planter. Mostra d’això és que actualment 11 jugadors que composen la primera plantilla groga han estat formats a la Ciutat Esportiva de Miralcamp.

Els fruits del treball diari segueixen recollint. El Villarreal B va disputar per segona temporada consecutiva el ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió, el Juvenil A va guanyar la Lliga a Divisió d’Honor i la Copa del Rei, mentre que el Benjamí A, Aleví A, Infantil A i Femení C van ser campions de lliga.

Compartir.