skip to content
El Villarreal guardona la Federació Espanyola de Bàsquet
El Villarreal guardona la Federació Espanyola de Bàsquet
||||

El màxim organisme del bàsquet espanyol ha rebut el Premi Endavant al Mèrit Esportiu 2019

El Villarreal CF ha reconegut a la Federació Espanyola de Bàsquet amb el Premi Endavant al Mèrit Esportiu 2019 a la Gala d’Endavant Esports, que s’ha celebrat aquest dimecres al Paranimf de la Universitat Jaume I.

Per part de la Federació Espanyola de Bàsquet va assistir a la cerimònia seu ambaixador, Fernando Romay; el campió del món i jugador del València Basket, Quino Colom; i el fisioterapeuta de la Selecció Espanyola, Jordan Sospedra. A més, en representació de la Selecció Espanyola Femenina, va acudir l’exjugadora de bàsquet i directora de competicions FEB, Elisa Aguilar.

La Federació Espanyola de Bàsquet va rebre a mans del president de la Diputació de Castelló, José Pascual Martí, el reconeixement atorgat pel Villarreal CF.

La Federació Espanyola de Bàsquet ha viscut l’any més llorejat en tota la seua història. La Selecció Masculina va conquistar el Mundial disputat a la Xina després de guanyar a l’Argentina a la gran final, mentre que la Selecció Femenina va alçar el trofeu del Campionat d’Europa a Belgrad després de superar a França en l’últim partit del torneig.

Les alegries i èxits collits en les categories inferiors, on es van aconseguir 5 medalles entre europeus i mundials, van arrodonir un excel·lent 2019, que passarà a la història com l’any en què es van collir grans èxits en la història del bàsquet espanyol.

Compartir.