El Villarreal B paga la falta d’encert davant l’Elche (0-1)

Els grocs van tindre suficients ocasions per a aconseguir l’empat en la segona mitat

El Villarreal B va caure davant l’Elche CF en l’Estadio de la Cerámica (0-1). Els il·licitans es van avançar en el feu groc i el Mini Submarí va remar a contra corrent a la recerca d’un empat, que va meréixer i pràcticament va acariciar. Però que la falta d’encert va acabar privant-li.

L’Elche es va avançar ràpidament amb un polèmic gol en l’Estadio del Cerámica. Ajudant-se amb una espenta, Nico Castro va derrocar a Aitor Gelardo en la frontal de l’àrea quan el Mini Submarí iniciava el joc. L’àrbitre no va assenyalar la falta i el futbolista il·licità va batre a Iker Álvarez amb una vaselina. L’acció va provocar les protestes i l’enuig dels joves jugadors groguets.

L’equip de Miguel Álvarez va buscar la reacció i va intentar anotar el punt de la igualada. Els il·licitans van fer gala de la seua solidesa habitual i van tancar els espais arrere als groguets, que a penes van gaudir d’oportunitats. La millor la va tindre Álex Forés a la vora del descans amb un potent tir des de la frontal que va detindre Dituro en dos temps.

En la segona mitat, el Mini Submarí va disposar d’oportunitats clares com per a igualar la contesa. Als deu minuts del segon acte, Álex Forés va enviar l’esfèric al pal després de controlar un excel·lent passada filtrada de Carlos Romero en el vèrtex de l’àrea rival.

Insistia el Villarreal B a la recerca de l’empat. A 15 minuts del final, Requena va caçar una pilota morta en l’àrea i, encara que va arribar una cosa forçada, la seua va disparar a porteria ho va detindre el meta il·licità. Al poc temps i una altra vegada Requena va patir d’encert en un mà a mà enfront de Dituro. Al migcampista granadí va arreplegar el rebuig a un tir de Forés i, novament, no va ser capaç de convertir una clara ocasió per a fer el 1-1.

Els groguets les van tindre per a aconseguir l’empat. Però no van aconseguir materialitzar i això els va castigar immerescudament amb la derrota.