El VII Trofeu Villarreal CF ja té finalistes
El VII Trofeu Villarreal CF ja té finalistes

El trio format per Marc, Javi i Monrabal II s’enfrontarà en la final a Nacho, Bueno i De la Vega aquest divendres (18.30h)

El VII Trofeu Villarreal CF de pilota valenciana ja coneix als seus finalistes. El trio format per Marc, Javi i Monrabal II es veurà les cares davant Nacho, Bueno i De la Vega en la gran final, que tindrà lloc el divendres 19 de maig, a les 18.30 hores, en el Trinquet Salvador Sagols. Aqueix mateix dia també se celebrarà la partida pel tercer i quart lloc, que s’enfrontarà a Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari contra José Salvador, Pere i Carlos (16.45h).

El torneig, d’escala i corda, va començar divendres passat amb una impressionant partida entre el conjunt roig, format per Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari, i el trio blau, compost per De la Vega, Nacho i Bueno. Aquests últims es van imposar per 30-60 davant l’expectació dels presents.

L’endemà passat, va tornar l’espectacle al Trinquet de Vila-real per a celebrar en plenes festes patronals la segona semifinal. L’equip blau, format per Marc, Javi i Monrabal II, va véncer per 60-25 al combinat roig, compost per José Salvador, Pere i Carlos.

Compartir.